• V. Blauzdavičiaus paskaita ir diskusija „Mėsos gaminimo ir valgymo tradicijos Lietuvoje“

    Susitikimo metu, kartu su mėsos ekspertu Vyliumi Blauzdavičiumi, Chef the viking įkūrėju, ieškosime bendruomenės supratimo, kas yra mėsos valgymo ir gaminimo tradicijos, kalbėsime apie Lietuvoje užaugintą mėsą, jos auginimo tradicijų pokyčius šiandien ir kokia iš to nauda gali būti miestui (mokymo, mokslo įstaigoms, įmonėms) ir turizmui.

    Ilgalaikėje perspektyvoje norime sukurti Kauno kulinarinio paveldo “mylėtojų ir puoselėtojų” grupę, todėl visus neabejingus šiai minčiai kviečiame jau į antrąjį susitikimą.

    Daugiau informacijos apie visą  iniaciatyvą: https://chamber.lt/apie/projektai/vykdomi-projektai/projektas/erasmus-strateginiu-partnerysciu-projektas-cook-it-forward/

    Registracija į renginį.

    Renginio trukmė – 1 valanda.

    Data: 2021-06-30, nuo 15:00 iki 16:00


Skip to content