Nebrandinto fermentinio sūrio su prieskoninėmis žolelėmis, pasižyminčiomis stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, gamybos technologijos pristatymas (Doc., dr. Jonas Damašius): nuo teorijos iki praktikos ir degustacijos.
Papildoma tema: Ar skiriasi „šiaurietiška“ ir „pietietiška“ kiaulienos kokybė? Ką byloja tyrimai…(Maisto instituto direktorė dr. Alvija Šalaševičienė)
Svečius priima:
Doc. dr. Loreta Bašinskienė
Dr. Alvija Šalaševičienė
Susitikimas vyks KTU Cheminės technologijos fakulteto Maisto mokslo ir technologijų kompetencijos centre, B korpusas, 205 auditorija, 2021-11-16 d. 14,00 val.
Renkamės 13.50 – Radvilėnų pl.19C, fojė.
Taip pat aptarsime Kauno Regiono kulinarinio paveldo aljanso veiksmų planą 2022m.
Data: 2021-11-16, nuo 14:00 iki 16:00
Vieta: KTU Cheminės technologijos fakulteto Maisto mokslo ir technologijų kompetencijos centras, B korpusas, 205 auditorija, Radvilėnų pl.19C, Kaunas