• Susitikimas su KTU maisto mokslo ir technologijų mokslininkais

    Nebrandinto fermentinio sūrio su prieskoninėmis žolelėmis, pasižyminčiomis stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, gamybos technologijos pristatymas (Doc., dr. Jonas Damašius): nuo teorijos iki praktikos ir degustacijos.

    Papildoma tema: Ar skiriasi „šiaurietiška“ ir „pietietiška“ kiaulienos kokybė? Ką byloja tyrimai…(Maisto instituto direktorė dr. Alvija Šalaševičienė)

    Svečius priima:

    Doc. dr. Loreta Bašinskienė

    Dr. Alvija Šalaševičienė

    Susitikimas vyks KTU Cheminės technologijos fakulteto Maisto mokslo ir technologijų kompetencijos centre, B korpusas, 205 auditorija, 2021-11-16 d. 14,00 val.

    Renkamės 13.50 – Radvilėnų pl.19C, fojė.

    Taip pat aptarsime Kauno Regiono kulinarinio paveldo aljanso veiksmų planą 2022m.

    Būtina registracija į renginį, nes vietų skaičius ribotas.
    Loading Map....

    Data: 2021-11-16, nuo 14:00 iki 16:00

    Vieta: KTU Cheminės technologijos fakulteto Maisto mokslo ir technologijų kompetencijos centras, B korpusas, 205 auditorija, Radvilėnų pl.19C, Kaunas


Skip to content