• Susitikimas LSMU Maisto mokslo erdvėje

    Kviečiame toliau diskutuoti apie Kauno regiono kulinarinį paveldą ir susitikti  LSMU Maisto mokslo erdvėje

    Programa:

    1. Pranešimas  “Maistas – nuo maistinės vertės iki maisto mikrokomponentų bei vartotojams sukeliamų emocijų svarbos” (pranešėja akademikė prof. dr. Elena Bartkienė)
    2. Duonos raugų mikroorganizmais fermentuotų obuolių sulčių degustacija: Likerto skalėje bei vertinant vartotojams sukeliamas emocijas (dr. Vytautė Starkutė, lektorė Eglė Zokaitytė.). Dalyviai ragaudami fermentuotas obuolių sultis, galės įsivertinti, kokias emocijas jos jiems sukėlė.
    3. Duonos raugų, pagamintų naudojant grynas pieno rūgšties bakterijas, pasižyminčias antimikrobinėmis savybėmis, išskirtas iš tradicinių savaiminių raugų, pristatymas (akademikė prof. dr. Elena Bartkienė, dr. Vytautė Starkutė, lektorė Eglė Zokaitytė). Norintys išbandyti raugus, bus prašomi rezervuoti, el.paštu ausra.misone@chamber.lt

    Būtina registracija į renginį, nes vietų skaičius ribotas.Daugiau informacijos apie visą  iniciatyvą: https://chamber.lt/apie/projektai/vykdomi-projektai/projektas/erasmus-strateginiu-partnerysciu-projektas-cook-it-forward/

    Renginio vieta:

    Visuomenės sveikatos fakultetas 302 laboratorija
    Lietuvos sveikatos mokslų universitetas,
    Tilžės g. 18, LT-47181 Kaunas, Lietuva

     

    Dalyvavimas tik su galimybių pasais.

    Papildoma informacija el. paštu ausra.misone@chamber.lt arba tel. +370 610 12791

    Loading Map....

    Data: 2021-10-27, nuo 14:00 iki 16:30

    Vieta: Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Tilžės g. 18, Kaunas


Skip to content