• Profesoriaus R. Laužiko paskaita „Gastronomijos paveldo tendencijos Lietuvoje“ ir diskusija kas yra Kauno kulinarinis paveldas

    Susitikimo metu ieškosime bendruomenės supratimo kas gali būti laikoma Kauno kulinariniu paveldu, kodėl verta jį puoselėti, kokia iš to nauda miestui (mokymo, mokslo įstaigoms, įmonėms) ir turizmui.

    Aptarsime kaip ši iniciatyva koreliuoja su “Kaunas 2022 – Europos kultūros sostinė”.

    Ilgalaikėje perspektyvoje norime sukurti Kauno kulinarinio paveldo “mylėtojų ir puoselėtojų” grupę, todėl visus neabejingus šiai minčiai kviečiame į pirmąjį susitikimą.

    Daugiau informacijos apie visą  iniaciatyvą: https://chamber.lt/apie/projektai/vykdomi-projektai/projektas/erasmus-strateginiu-partnerysciu-projektas-cook-it-forward/

    Registracija į renginį.

    Renginio trukmė – 1 valanda.

    Data: 2021-05-06, nuo 17:00 iki 18:00


Skip to content