• Jonavos filialas kviečia narius į susitikimą tema: „Kokiomis savybėmis pasižymi efektyvus žmogus?“

     

     

    Kovo 15 d., 10  val. Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Jonavos filialas kviečia narius į susitikimą, kuriame sužinosime: „Kokiomis savybėmis pasižymi efektyvus žmogus, kurie mąstymo ir elgesio įpročiai padeda, o kurie trukdo siekti gyvenimo tikslų?“.

    Susitikimo metu UAB  „Tęstinių mokymų centras” lektorės Kristina Sadauskienė bei Ramunė Petrulytė dalinsis savo įžvalgomis, padėsiančiomis surasti savo stipriąsias puses.

    Kviečiame jus registruotis, bei atsakyti į testo klausimus.

    Šis testas leidžia pamatyti žmogaus mąstymo ir elgesio įpročius, pamatuoti, kiek žmogus išnaudoja savo potencialo, parodo, kaip linkęs priiminėti sprendimus.

    Norintieji dalyvauti ir gauti testo klausimus, prašome užsiregistruoti iki kovo 7 d. 17:00 val., po registracijos gausite nuorodą – atlikti asmenybės portreto testą; Atlikti testą užtruksite apie 20 minučių.

    Gavus kiekvieno užsiregistravusio dalyvio atsakymus, kiekvienam bus parengtas individualus aprašymas, kurį gausite voke, kovo 15 dienos susitikimo metu. Susitikimo metu kiekvienas dalyvis galės pats įsivertinti savo savybes, jei norės – pasitikrinti kiek tai sutampa su realiais testo rezultatais.

    Apie lektores:

     

     

    Projekto „vaiko emocijos“ kūrėja Kristina Sadauskienė, remdamasi lyderiaujančių Kalifornijos (JAV) ir Kvinslendo (Australija) universitetų asmenybės portreto testo ir jo pritaikymo galimybių metodikomis, pristatys 10 kritinių asmeninių savybių, lemiančių efektyvumą, tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime.

     

     

     

     

     

     

    Ramunė Petrulytė, turinti 13 metų patirtį vadovavimo srityje, iš jų 8-neri Tęstinių mokymų centre pardavimų ir komercijos vadovės pareigose. Per šiuos vadovavimo metus kompanija augo daugiau kaip 3 kartus. Paskutinius 10 metų aktyviai domisi asmeninio efektyvumo, sveiko ir subalansuoto gyvenimo temomis, bei didžiają dalį laisvalaikio skiria bėgimui. 2022 m  buvo komandos, atstovusios Lietuvą tarptautiniame bekelės ir kalnų bėgimo čempionate narė. Tęstinių mokymų centro šūkis – “Rezultatai niekada nemeluoja” atspindi Ramunės požiūri tiek į darbinę tiek į asmeninę veiklas.

     

     

    REGISTRACIJA ČIA

    Vieta: Jonavos politechnikos mokykla, Kauno g. 75, LT-55179,  II aukšto aktų salėje.

    Susitikimo trukmė apie 1,5 valandos.

    Papildoma informacija el. paštu: dalia.sinkeviciene@chamber.lt arba tel.: +370 679 74343

    Renginio metu gali būti fotografuojama. Informuojame, kad Jūs galite būti matomi nuotraukose, talpinamose viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidos priemonėse.

    Map Unavailable

    Data: 2023-03-15, nuo 10:00 iki 11:30

    Vieta: Jonavos politechnikos mokykla, Kauno g. 75, Jonava

    Registracijos laikas pasibaigė


Skip to content