• Naujienos
  • 2023-ieji Jonavos filialui – sėkmingo augimo metai!

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai (KPPAR) Jonavoje darbą pradėjo 2012-aisias  metais,  rugsėjo 4 dieną čia buvo įsteigta Jonavos atstovybė, kuri tuo metu vienijo dešimt įmonių-narių. Jonavoje rūmai skaičiuoja jau 12-uosius veiklos metus.

    2014 metais Jonavos atstovybės narių skaičius paaugo iki 30-ies, tad atstovybė tapo filialu, kuris iki šiol teikia dar daugiau paslaugų verslui, organizuoja įvairius renginius, konferencijas, vykdo valstybės deleguotąsias funkcijas, telkia rajono verslo bendruomenę.

    Džiugu, jog  Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Jonavos filialas stiprina vietos verslo bendrystę ir vis sparčiai auga. Praėjusiais metais Jonavos filialą papildė net 12 naujų narių, dirbančių paslaugų, statybos, pramonės, prekybos, socialinių paslaugų srityse. KPPAR Jonavos filialo narių gretas papildė ir Jonavos rajono švietimo pagalbos tarnyba, kurios dėka mezgasi stipresnis ryšys su rajono švietimo bendruomene, stiprėja verslo bei mokslo partnerystė. 2023-iaisias metais narių skaičius Jonavoje perkopė 50!

    „Jonavos verslo bendruomenė tikrai turi kuo džiaugtis ir didžiuotis – tai verslininkais, kurie nuolat geba prisitaikyti prie vykstančių pokyčių ir visad išlieka kūrybingi ir lankstūs. Nuoširdžiai linkiu niekad neprarasti optimizmo ir nepamesti savo siekiamų tikslų, kad ir koks kelias iki jų būtų sunkus, kad jūsų kryptingas darbas atneštų norimą rezultatą“, – verslo bendruomenės plėtra džiaugdamasi įkvepiančiai kalbėjo KPPAR Jonavos filialo direktorė Dalia Sinkevičienė.

    O jubiliejiniu,  50-uoju Jonavos filialo nariu tapo VšĮ „Ruklos  globos namai“, čia darbuojasi beveik 40 darbuotojų. Tikimasi, jog vasarą Jonavos filialo nariais turės progą apsilankyti šioje unikalioje įmonėje bei susipažinti su jos teikiamomis paslaugomis ir vykdoma veikla.

    Jonavos filialas – didžiausios regiono verslo bendruomenės, vienijančios daugiau kaip 900 narių, dalis, vykdanti aktyvią plėtrą regionuose, bendradarbiaujanti su socialiniais partneriais, valdžios atstovais, teikianti įvairias paslaugas verslui. Kasmet Rūmų paslaugomis naudojasi daugiau nei 2500 visos Lietuvos įmonių, ir šis skaičius nuolat auga.

Skip to content