Žemoje temperatūroje džiovintų uogų, daržovių, žolelių perdirbimas ir konservavimas.
EVRK kodai
10.39.00 Kitas vaisių ir daržovių perdirbimas ir konservavimas 10 Maisto produktų gamyba
10.3 Vaisių ir daržovių perdirbimas ir konservavimas
10.32.00 Vaisių, uogų ir daržovių sulčių gamyba
10.8 Kitų maisto produktų gamyba
10.84.00 Užgardų ir pagardų gamyba
10.84.10 Acto gamyba
10.86.00 Homogenizuotų ir dietinių maisto produktų gamyba
Kad galėtume kokybiškai teikti paslaugas Jums, mes naudojame slapukus (cookie), kurie yra išsaugomi Jūsų kompiuteryje. Paspausdami SUTINKU, Jūs patvirtinate, kad esate informuotas apie slapukų naudojimą mūsų tinklalapyje. Atjungti slapukus Jūs galite savo naršyklės nustatymuose.SUTINKUNESUTINKU