VELYKINIS BRUNCH
Kviečiame su šeima praleisti saulėtą Velykų rytą mieste, pabūti kartu ir pasimėgauti gardžiais patiekalais, kuriuos mūsų virtuvė ruošia Velykų rytui.
Gausus vėlyvųjų pusryčių bufetas lepins margučiais, keptu kumpiu, įvairiais šiltais patiekalais, užkandžiais, blyneliais, vafliais, saldžia velykine boba, šviežiai spaustomis sultimis.
Gražią pavasario dieną mėgaukitės šeimos artumu ir pamirškite virtuvės rūpesčius.
12-14 val. restorane lankysis velykų zuikis, kuris užims, džiugins ir vaišins mažuosus brunch’o lankytojus.
Velykų brunch – 11:00-15:00 “Two Senses” (K. Donelaičio g. 27, Kaunas)
Kaina asmeniui – 15 Eur
Vaikams iki 12 m. – pusė kainos
Rezervacijos: +370 64025879
______
VELYKINIS MENIU IŠSINEŠTI
Restorano Two Senses virtuvė ruošia gardžius karštuosius patiekalus bei keksą Velykiniam stalui. Lėtai keptus patiekalus atiduosime beveik paruoštus – prieš tiekiant ant stalo tereikės pašildyti ar apskrudinti.
Prie patiekalų pridėsime ruošimo instrukcijas.
Lėtai vyne troškinti jaučio žandai (4-6 asm )
Karamelizuotos šakninės daržovės ir krosnyje su rozmarinais keptos bulvės
40 Eur/ vnt (1 kg)
Jautienos Osso Bucco (4-6 asm)
Česnakinė bulvių ir špinatų košė, čiobrelių svieste apkeptos įvairios daržovės, sojos medaus glazūra
40 Eur/ vnt (1,5 kg)
Lėtai kepta ėrienos kulninė (4-6 asm)
Krosnyje keptos bulvytės su žolelėmis ir karštos daržovės
40 Eur/ vnt (1,5 kg)
Perlinė višta (4-5 asm)
Bolivinių balandų salotos su džiovintais vaisiais ir migdolais
38 Eur/ vnt (1,2 kg)
Papildomai užsakomi garnyrai
• Medumi ir garstyčiomis karamelizuotos šakninės daržovės
• Fermentuotos daržovės
• Krosnyje keptos bulvės su rozmarinais
5 Eur/ vnt (0,5 kg)
Velykinis citrininis keksas su vaisiais, riešutais ir šokoladu
22 Eur/ vnt (0,8-1 kg)
Užsakymai priimami iki balandžio 14 d.
Taikomas išankstinis apmokėjimas.
Užsakymus galima atsiimti restorane „Two Senses” (K. Donelaičio g. 27, Kaunas) Jums patogiu laiku.
Rezervacijos: +370 64025879