Tapimas profesionalu gali prasidėti dar mokyklos suole! Puikus to pavyzdys vakar vykusi virėjų ir konditerių profesinio meistriškumo konkursų nugalėtojų apdovanojimo ceremonija – šventė, skirta tarptautinei šefo dienai. „Yra sakoma, kad virėjai visada egzistavo Žemėje. Jie yra tiek pat, kiek žmonija. Net mūsų protėviai, primityvūs žmonės, suprato, kad kepta mėsa ant akmens yra daug skanesnė už žalią. O jeigu dar pridėsi širdies ugnelės, meilės darbui trupinį, lėkštėje gims šedevras. Nuoširdžiai sveikinu visus konkurso nugalėtojus ir dalyvius. Žaviuosi jumis, nepabūgusiais iššūkių, išbandžiusiais jėgas galbūt pirmame jūsų gyvenime konkurse. Tikiuosi, kad šios dienos pergalės skonis, sveikinimai, papasakotos istorijos, jus sudomino ir paskatins nesustoti, tobulėti, siekti profesinių aukštumų, ateityje tapti tikrais savo srities profesionalais.“, – sakė Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Direktorė Sonata Andriuškevičienė. Tuo pačiu padėkodama visiems renginio dalyviams ir partneriams. Be kurių šis renginys nebūtų įvykęs.
KMPPMC mokymo vardu dėkojame: Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijai, UAB „Minordija“, UAB „Sangaida“, UAB „Bijola“, UAB „Jokado projektai“, AB „Rokiškio sūris“ ir Santa Maria.