Šventes švęskite, o gardžiausius patiekalus pagamins Radisson Hotel Kaunas virtuvė. Ką tik iškeptus patiekalus šeimos Kalėdų stalui ar vakarui su draugais atsiimkite restorane sutartu metu.
Patiekalai skirti 4 asmenų vakarienei arba didesniam vaišių stalui.
Kalėdinis meniu išsinešti:
Kepta kalėdinė antis, glazūruota miško medumi, citrinžole ir apelsinais – 38 Eur
Keptas ėriuko kulnas su kaulu, skanintas čili – 44 Eur
Kalėdinis keksas, skanintas kardamonu, džiovintais vaisiais ir riešutais – 18 Eur
___
Kalėdinis laikotarpis atsiimti: 2021 gruodžio 22–31 d.
Užsakymai priimami ne vėliau, kaip prieš 3 d.d.
Užsakymai atsiimami nuo 14 val. – K. Donelaičio g. 27 Kaunas (Radisson Hotel Kaunas)
Rezervacijos: +370 640 25879