Parodomoji alyvuogių aliejaus degustacija („Il sincero“) geriausias 2015 metų alyvuogių aliejus pasaulyje pagal „Flos Olei“ reitingą)
Degustacinė penkių patiekalų vakarienė „Tema: žiemos daržovės ir kitoks požiūris į mėsą“
Komentarai ir bendravimas
VAKARO MENIU:
Triguba bruschetta su žiemos daržovėmis – artišokais, violetine Trevizo salota, špinatais ir parmezano sūriu.
Autentiškas jautienos carpaccio pagal Giuseppe Cipriani receptą
Tagliatelle makaronai su speck kumpiu, brokoliais ir parmezano sūriu
Jautienos bifšteksas Florencijos būdu su pankoliais sicilietiškai
Žalių lapelių salotos su miško uogomis ir tyru alyvuogiu aliejumi „Montecchia Zero“
Gaivus itališkas vaisių tortas.
VAKARO VYNO KORTA
Prosecco „Botter“ DOC (Italija, Veneto regionas)
„Poggio del Sasso“ – Vermentino – Cantina di Montalcino IGT (Italija, Toskanos regionas)
„Doppio Passo“ – Primitivo – „Botter“ Salento IGT (Italija, Apulijos regionas)
„Zabu“ – Nero d‘Avola- Terre Siciliane IGT (Italija, Sicilijos regionas)
Vakarienės kaina – 39,00 EUR/asm.
Rezervuoti staliuką tel. 8-611-47518
Rezervacijos mokestis – 10,00 EUR/asm.
Vietų skaičius ribotas!