Vienas iš pagrindinių „Steak Supply“ tikslų – skleisti geros mėsos kultūrą Lietuvoje. Kaune veikianti parduotuvė-studija „Steak Supply“ kviečia į išskirtines degustacijas, kurių metu papasakosime apie jautienos brandinimo būdus ir kuo skiriasi brandinta jautiena nuo paprastos mėsos. Vakaro metu išmoksime ir patys galėsime pasigaminti jautienos išpjovos karpačio. Patyręs mėsininkas parodys, kaip tinkamai išsipjauti kepsnį, išsiaiškinsime, kuo skiriasi antrekotas nuo nugarinės ir kaip tinkamai paruošti, kad kepsnys gautųsi minkštas ir sultingas. Patarsime, kokiais prieskoniais pagardinti, kad mėsa neprarastų savo skonio. Visa tai degustuosime ragaudami vyną, pritaikytą prie brandintos jautienos patiekalų.
Aišku, kad nuotaika būtų puiki, rekomenduojame atvykti su draugų arba kolegų kompanija.
Šiems mokymams visuomet tinkamas laikas yra antradienio, trečiadienio ir ketvirtadienio vakarai nuo 18 valandos „Steak Supply“ mėsinėje-studijoje, įsikūrusioje Europos pr. 43, RIMI prekybos centre.
Dalyvių skaičius – nuo 10 asmenų.
Daugiau informacijos telefonu +370 699 99467
arba el.p. liucija@steaksupply.lt