Tikriausiai ne kartą savo kolegoms dovanojote šokolado plytelę, kvapnią žvakę, bilietą į koncertą ar gerą knygą. Šįkart pakvieskite draugus, kolegas ar šeimos narius jaukiam pasibuvimui kartu ir tuo pačiu sužinokite, kas vis dėlto yra tas geras steikas.
Kaune veikianti parduotuvė-studija „Steak Supply“ (Europos pr. 43, RIMI prekybos centre) kviečia į išskirtines degustacijas, kurių metu papasakosime apie jautienos brandinimo būdus ir kuo skiriasi brandinta jautiena nuo paprastos mėsos. Vakaro metu išmoksime ir patys galėsime pasigaminti jautienos išpjovos karpačio. Patyręs mėsininkas parodys, kaip tinkamai išsipjauti kepsnį, išsiaiškinsime, kuo skiriasi antrekotas nuo nugarinės ir kaip tinkamai paruošti, kad kepsnys gautųsi minkštas ir sultingas. Patarsime, kokiais prieskoniais pagardinti, kad mėsa neprarastų savo skonio. Visa tai degustuosime ragaudami vyną, pritaikytą prie brandintos jautienos patiekalų.
Taip pat dovana gali būti ir tikrų vikingų tradicijų druska, Pietų Amerikos „Churasco“ ir kiti aukščiausios kokybės prieskoniai bei ypatingos kokybės alyvuogių aliejus iš Italijos. Išskirtiniai pasaulio skoniai tik „Steak Supply“.
Daugiau informacijos telefonu +370 699 99467 arba el.p. liucija@steaksupply.lt