2021 m. lapkričio 8-14 dienomis vyks jau dešimtoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurios metu restoranai atvers duris visiems, norintiems pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas, restoranų šefų meistrystę.
Šių metų rudeninės Gastronomijos savaitės tema – „Tvarus skonis“, tad atsigręžiame į sezoniškus ir vietinius maisto produktus, maisto atliekų mažinimą, alternatyvas tradiciniams maisto produktams.
DIVERSO degustacinis meniu:
Šefo komplimentas
***
Ryžių traputis | Paukštiena | Salierai | Traškūs svogūnai | Skrudinti migdolai | Lapiniai kale traškučiai
***
Sterko suktinukas | Karamelizuotas sviestinis moliūgas | Čili moliūgų kapotinis | Špinatų padažas
***
Levandų ledai | Juodojo šokolado putėsiai | Miško uogos
___
20 Eur/ asm.
Staliuko rezervacija – +370 640 25 879
Radisson Hotel Kaunas, restoranas „Diverso“
K. Donelaičio g. 27, Kaunas