• Naujienos
  • Kėdainiuose vyko konferencija „Kėdainių verslumo identitetas: nuo nulio iki mėnulio“

    Minėdami Verslo dieną, kėdainiečiai antrą kartą sukvietė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Kėdainių filialo narius ir svečius į konferenciją „Kėdainių verslumo identitetas: nuo nulio iki mėnulio“.

    Konferencijoje, kuri vienintelė skirta verslui Kėdainiuose, atkreiptas dėmesys į verslui aktualius klausimus pasidalinta patirtimis ir patarimais, iš pelningai veikiančių verslų, kurie regione užaugo nuo nulio iki stebėtinų pardavimų apimčių .

    Konferencijos tikslas – pastebėti įmonių pasiekimus, dalintis įžvalgomis, patirtimi, padėti įmonėms augti pardavimuose tiek vietinėse, tiek ir užsienio rinkose, mokytis iš sėkmingų kėdainiečių verslininkų pavyzdžių.

    Konferencijoje  savo pranešimus skaitė net 7 lektoriai, dalyvius kvietė diskutuoti Kėdainių krašto verslui aktualiomis temomis, dalinosi patirtimi, sėkmės istorijomis.

    Garbūs svečiai – Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis, LR Seimo narė Jurgita Sejonienė, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas Vidas Butkus tarė sveikinimo žodžius, dėkojo verslininkams už indėlį visuomenei ir džiaugėsi jų pasiekimais.

    Konferenciją moderavo rašytojas, žurnalistas, visuomenės veikėjas, laidų vedėjas Giedrius Drukteinis, kuris ir pradėjo konferenciją su savo pranešimu „Vidinė ir krizių komunikacija. Kaip priversti savo darbuotojus dirbti dar geriau?“.

    Pranešime „Kas geriau – privataus ar savo prekės ženklo eksportas?“  patirtimi dalinosi UAB „Daumantai LT” produktų plėtros vadovas Domas Grinkevičius.

    Sėkmės istoriją pristatė „Urbanfood“ (UAB „Kvalitetas“) direktorė Gintarė Laucė , pranešime „Lietuviškos uogos – nuo Čilės iki Japonijos”.

    Kaip „Drąsūs sprendimai atveria rinkas”, patirtimi pasidalino UAB „LINĖJA Transport” pardavimų vadovas Edvinas Čielis.

    Kėdainiuose jau antrąjį fabriką statantys AB „Kauno grūdai“ pristatė pranešimą „Tradicinis produktas inovatyviai: džiūvėsėliai ir maisto pramonė“. Pranešėjas: AB „Kauno grūdai“ maisto produktų industrijos skyriaus vadovas Tautvydas Bobina.

    Apie šeimos verslą ir ištikusius iššūkius bei klaidas – „Mas Laus: nuo avalynės taisymo kioskelio iki tarptautinio prekinio ženklo“. Pranešėjas: UAB „Batų namai LT” (prekių ženklas „MAS LAUS“) vadovas Benas Maslauskas.

    „Dotnuva Baltic” transformacija: nuo plūgo iki autonominio traktoriaus. Pranešėjas: UAB „Dotnuva baltic“ vykdantysis direktorius Dangis Valaitis.

    Dėkojame konferencijos rėmėjams AB „Lifosa“ ir UAB „Kėdainių laisvoji ekonominė zona“. Taip pat partneriams UAB „Doresta Group“, Kėdainių krašto kredito unija, UAB „Dotnuva Baltic“ ir Kėdainių rajono vartotojų kooperatyvui. Už įsteigtas dovanas konferencijos pranešėjams, dėkojame UAB „Daumantai LT“, kavinių tinklui Caffeine ir UAB „Impelis LT“.

    KONFERENCIJOS NUOTRAUKŲ GALERIJĄ RASITE ČIA

    Nuotraukos: VšĮ „Scarfa“ Irina Eid.

Skip to content