• Naujienos
  • Gruodžio 6-osios iškilmingo verslo bendruomenės vakaro programa

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai, tęsdami ilgametę tradiciją, kviečia narius ir bičiulius į didžiausios verslo bendruomenės Lietuvoje šventinį vakarą, kuris vyks gruodžio 6 d. (penktadienį) 18:15 val. Kauno sporto halėje (Perkūno al. 5, Kaunas).

    Iškilmingoje šventėje drauge džiaugsimės per pastaruosius metus itin gausiai išaugusios verslo bendruomenės narių pasiekimais, apdovanosime labiausiai nusipelniusius bendruomenės narius, padėkosime vieni kitiems ir partneriams. Šiemet, kaip ir ankstesniais metais, neabejojame, kad į iškilmingą renginį tradiciškai ir gausiai susirinks verslo bendruomenės nariai, svečiai iš valdžios ir valstybės valdymo institucijų, švietimo ir mokslo įstaigų, socialinių partnerių bei žiniasklaidos atstovai.

    Iškilmingo vakaro metu svečių lauks muzikinė programa, kurioje skambės Kauno miesto simfoninio orkestro atliekamos melodijos.

    Muzikos grupė „Freedonia” iš Ispanijos atliekami kūriniai. „Freedonia“– tai profesionalių atlikėjų grupė, užkariavusi didžiąsias Ispanijos koncertų sales ir festivalius. Turtingoje šio kolektyvo muzikoje susipina bliuzo legendų – Etta James, Marvin Gaye, Jackie Wilson ir Barbara Acklin – įkvėpti kūriniai, ispaniški ritmai, klasikinio džiazo, world music bei afrobeat elementai.

    Šokti kviesime kartu su populiariausia Lietuvos merginų grupe „ŠEŠKĖS“ ir jų atliekamais hitais. Šventinis verslo bendruomenės vakaras neapsieis be vaišių ir staigmenų.

    Dėkodami, kad esate Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bendruomenės dalimi, kviečiame drauge palydėti 2024-uosius, susitikti, pabendrauti, pasveikinti metų nominacijų laureatus bei pasidžiaugti turininga koncertine programa.

    Svečiai pasitinkami nuo 17:30 val., renginio pradžia: 18:15 val.

    Renginio vieta – Kauno sporto halė (Perkūno al. 5, Kaunas)

    Bilieto kaina : 120,00 Eur /1 asm; 220,00 Eur /2 asm.

    Registracija vyksta iki lapkričio 22 d. el. paštu: kristina.daugvile@chamber.lt, tel. 8 614 08 527. Jūsų registraciją patvirtinsime atsiųsdami sąskaitą išankstiniam apmokėjimui.

     

     

Skip to content