• Naujienos
  • Kvietimas nariams: pristatykite savo paslaugas ir programas verslui Švietimo įstaigų elektroniniame kataloge

    Džiaugiamės galėdami pranešti, kad kuriamas išsamus elektroninis katalogas, skirtas mažinti atotrūkį tarp švietimo įstaigų ir įmonių, ieškančių specializuotų paslaugų ir mokymų. Šia iniciatyva siekiama suteikti įmonėms išsamią informaciją apie mokymo, perkvalifikavimo  paslaugas, kurias siūlo jūsų institucija, stiprinant bendradarbiavimą ir užtikrinant kvalifikuotą darbo jėgą ateičiai.

    Kviečiame dalyvauti šioje iniciatyvoje, pateikiant išsamią informaciją apie savo paslaugas ir mokymo/studijų/kursų programas. Jūsų dalyvavimas ne tik padidins jūsų matomumą tarp potencialių verslo partnerių, bet ir parodys jūsų įsipareigojimą puoselėti su verslu susijusius įgūdžius.

    Kokios informacijos mums reikia iš jūsų:

    Jūsų organizacijos apžvalga: trumpas įvadas apie jūsų įstaigą, įskaitant jos istoriją, misiją ir unikalias stipriąsias puses, svetainės adresas.

    Programos: siūlomų programų aprašymai, įskaitant kursų turinį, trukmę, sertifikatus ir verslo partnerystes tose programose.

    Sėkmės istorijos: sėkmingo bendradarbiavimo su įmonėmis ir jūsų mokymo poveikio jų darbo jėgai atsiliepimai.

    Kontaktinė informacija: pagrindiniai kontaktai jūsų institucijoje, į kuriuos įmonės gali kreiptis dėl papildomos informacijos ar bendradarbiavimo galimybių.

    Nuotraukos: ne daugiau kaip 5: aukštos kokybės (2 Mb – 8 Mb) ir tinkamas naudoti (užtikrinkite nuotraukos nuosavybės teises).

    Puslapių skaičius:  ne daugiau kaip 5 psl. (Times New Roman 12 šriftu).

    Organizacijos logotipas.

    Kaip dalyvauti:

    Suruoštą informaciją pagal šiuos nurodymus maloniai prašome patalpinti ČIA, sukuriant katalogą („Folder’į“ ), kurio pavadinime nurodykite Jūsų organizacijos pavadinimą. Informacijos laukiame iki 2024.09.30.

    Dalyvavimo privalumai:

    Padidėjęs  matomumas tarp potencialių verslo partnerių.

    Galimybė parodyti savo programų kokybę ir aktualumą.

    Išplėstos bendradarbiavimo galimybės su verslo lyderiais.

    Papildoma informacija: ausra.misone@chamber.lt, +37061012791

Skip to content