• Naujienos
  • KPPAR nominacija „Verslo proveržis 2023 m.“ – Prienų įmonei „Valeta–P“

    Šių metų sausio 19 dieną Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) narys Prienų ir Birštono krašto laikraštis „Gyvenimas“ surengė jau dvidešimt septintąją padėkos šventę. Iškilmingo renginio metu buvo pagerbti ir apdovanoti skaitytojų išrinkti 2023 metų iškiliausi, labiausiai nusipelnę, organizavę ir įgyvendinę prasmingas iniciatyvas Prienų ir Birštono krašte, asmenys bei verslo bendruomenės nariai, kurie yra pasiryžę gyvenimą ir verslą kurti Prienų ir Birštono krašte, prisidėti prie jo gerovės kūrimo.

    Jau gražia tradicija tapusiuose, krašto žmonių pagerbimui skirtuose apdovanojimuose skelbiamos nominacijos tokios kaip: „Metų žmogus“, „Metų projektas“, „Verslo proveržis“ bei kitų laikraščio „Gyvenimas“ rėmėjų įsteigtos nominacijos. Pastarąją, „Verslo proveržis“ nominaciją, įsteigė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai. Už 2023 metų pasiekimus „Verslo proveržio“ laureate tapo Prienų įmonė „Valeta–P“. Specialų apdovanojimą įmonės direktorei Agnei Kiverytei įteikė KPPAR Prienų atstovybės bei įmonės „Ekofrisa“ vadovė Lina Dužinskienė kartu su KPPAR Prienų atstovybės narystės koordinatore Larisa Šaltiene.

    „Esu labai laiminga, kad darbas kartu su šefu Artūru Januškevičiumi nelieka nepastebėtas. Persikėlę iš Kauno į Prienus, galime toliau sėkmingai įsikurti ir Birštone bei čia plėtoti maitinimo verslą“, – atsiimdama apdovanojimą džiaugėsi įmonės direktorė Agnė Kiverytė.

    2023 m. „Verslo proveržis“ laureate tapusi UAB „Valeta–P“ teikia išvežamojo maitinimo paslaugas renginiams visoje Lietuvoje: gimtadieniams, vestuvėms, krikštynoms, įmonių vakarėliams. Aptarnauja iki 600 svečių. Šventės metu gali pasiūlyti grill patiekalų kepimą svečių pasirinktoje erdvėje, pasirūpinti aptarnavimu, visu reikalingu inventoriumi maistui patiekti – lėkštėmis, įrankiais, taurėmis ir kt.

    Iškilmingame, Prienų ir Birštono krašto laikraščio „Gyvenimas“ organizuojamame renginyje netrūko sveikinimų, apdovanojimų bei geros nuotaikos. Dvidešimt septintąjį kartą rengiamos šventės proga laikraščio „Gyvenimas“ redaktorę ir apdovanojimų organizatorę Ramutę Šimukauskaitę KPPAR Prienų atstovybės verslo bendruomenės vardu sveikino vadovė Lina Dužinskienė ir KPPAR Prienų atstovybės narystės koordinatore Larisa Šaltiene.

    Kauno PPAR Prienų atstovybės verslo bendruomenės vardu sveikiname laureatus ir linkime sėkmės puoselėjant savo kraštą ir kuriant jo gerovę.

Skip to content