• Naujienos
  • Marketingo vadovų klubas lankė narį „TANGO PRINT“

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose (KPPAR) veikiantis Marketingo vadovų klubas tęsia išvykstamuosius susitikimus lankant klubo įmones – nares. Šįkart, spalio 12 dienos popietę,  pakvietė klubo narius, bei kitus Rūmų bendruomenės narius svečio teisėmis, į susitikimą, kuris vyko Kaune įsikūrusioje įmonėje – spaustuvėje „TANGO PRINT“.

    Marketingo vadovų klubo narius ir svečius maloniai pasitiko įmonės įkūrėjai – direktorius Remigijus Daugėla bei projektų vadovė Rita Daugėlienė. „TANGO PRINT“ – tai šeimos įmonė, kuri savo veiklos pradžią spaudos ir reklamos srityje skaičiuoja nuo 2006 metų. Per 17 metų bendrovė pelnė klientų pasitikėjimą, sparčiai auga ir sėkmingai diegia inovacijas gamybiniuose procesuose.

    Kaune įsikūrusioje spaustuvėje vykusiame susitikime marketingo srities specialistai ne tik diskutavo tema „Kaip skaitmeninė idėja įgauna „kūną“?“, bet ir galėjo išvysti savo akimis, kaip dar tik brėžinyje ar makete nugulusi idėja įgauna pavidalą, kaip tai įgyvendinama realybėje „TANGO PRINT“ spaustuvės profesionalų ir naujausios technikos dėka.

    Ekskursijos po gamybines patalpas metu įmonės direktorius Remigijus Daugėla išsamiai papasakojo apie „TANGO PRINT“ teikiamas paslaugas – tai plačiaformatė skaitmeninė spauda – apie jos gamybos procesus bei subtilumus. Įmonės gaminama produkcija: gamybos įmonėms – etiketės, dėžutės, lydraščiai ir kt., biurams – blankai, aplankai, vizitinės, vitrinų apipavidalinimas ir kt., parodoms – stendai (mobilūs stendai), ROLL UP, plakatai, katalogai ir kt., renginiams – kvietimai, dalyvio kortelės, dovanos, plakatai, bukletai ir kt., interjerui – fototapetai, drobės, plakatai ir kt., taip pat ir transporto priemonių apklijavimas – nuo lengvųjų automobilių iki autobusų, vilkikų ir kt.

    Aplankius ir apžiūrėjus gamybines spaustuvės patalpas, įmonės vadovai pakvietė svečius į jaukiai ir originaliai įkurtą erdvę, kurioje buvo paruošta įmonės pagaminta moderni ir inovatyvi dvipusė drobinė sienelė, kurios viena pusė gali būti naudojama, kaip foto sienelė, skirta renginiams, kita pusė – projektoriaus ekranas, skirtas prezentacijoms rodyti. „TANGO PRINT“ direktorius Remigijus Daugėla pristatymo metu supažindino su visa įmonės komanda, skaitė pranešimą, kuriame pristatė įgyvendintus projektus, pasidalino patirtimi bei sėkmės istorijomis, atsakė į svečių klausimus, čia pat ir pakonsultavo rūpimais klausimais dėl gaminių užsakymų. Po įmonės pristatymo Kauno PPAR Marketingo vadovų klubo nariai bei svečiai skanaudami gardžias vaišes bendravo neformalioje aplinkoje, mezgė naujas pažintis, keitėsi kontaktais.

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose veikiančio Marketingo vadovų klubo vardu dėkojame „TANGO PRINT“ vadovams ir visam kolektyvui už jaukų priėmimą, taip sakome „Ačiū“ visiems dalyvavusiems. Lauksime kituose klubo susitikimuose.

    Norinčius tapti šio klubo nariais maloniai kviečiame susisiekti, susipažinti ir sudalyvauti viename klubo susitikime svečio teisėmis. Daugiau informacijos apie klubą ir kontaktus pasiteiravimui rasite čia.

     

     

Skip to content