• Naujienos
  • Rūmų bendruomenės klubas – UAB „Mano sofa“

    Didžiausia Kauno ir Marijampolės regionų verslo bendruomenė, šiuo metu vienijanti 836 narius, birželio 29 dieną svečiavosi „Drobės fabriko“ patalpose įsikūrusioje UAB „Mano sofa“, kur vyko Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) bendruomenės klubo susitikimas. Rūmų bendruomenės klubo tikslas – telkti verslo atstovus, susipažinti su įmonių veikla, technologiniais pokyčiais ir pasiekimais.

    „Drobės fabrikas“ – autentikos ir charakterio pilnas traukos centras Kaune, sukurtas kiekvieno kūrybai ir idėjoms. Naujam gyvavimo etapui prikeltas istorinis pastatas transformuotas į urbanistinio stiliaus erdves, kuriose kuriasi charizmatiški verslai. „Drobės fabriko“ erdvių interjero dizainui išskirtinio stiliaus suteikia čia įsikūrusi UAB „Mano sofa“. Tai minkštaisiais baldais prekiaujanti įmonė, kurios sofos ir foteliai per 10 metų tarp Lietuvos klientų jau užsitarnavo kokybiškų, itin patogių ir patvarių baldų vardą. Įmonės tikslas – pasiūlyti mūsų šalies gyventojams kokybiškus, pačių lietuvių pagamintus baldus su aukščiausios kokybės garantija.

    Rūmų bendruomenės klubo susitikime, stilingose UAB „Mano sofa“ erdvėse gausiai susirinkusius verslo atstovus sveikino Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentė Vaida Butkuvienė. Kauno PPAR viceprezidentė džiaugėsi, jog Rūmų bendruomenė vis auga, jos gretos pasipildo naujais nariais, sveikino naujai prisijungusius narius, įteikė jiems Rūmų nario pažymėjimus.

    Rūmų bendruomenei prisistatė ir pažymėjimus atsiėmė 15 naujų įmonių – narių. Kviečiame su jais susipažinti:

    UAB „Solar Plant“

    Tai viena iš Light Financials grupės įmonių, teikianti Saulės energetikos projektų vystymo ir įgyvendinimo paslaugas gyventojams ir verslui. Įmonė įgyvendindama Solar Plant projektus pasitelkia įvairiose verslo srityse sukauptas patirtis ir naujos kartos verslo kultūrą.

    MB „Saiko projektai“

    Mažoji bendrija užsiima kosmetikos gamyba ir prekyba. „BIOVIJA ULTIMA CARE“ linija sukurta padėti dehidratuotai, jautriai, pigmentuotai, papilkėjusiai, į bėrimus linkusiai brandžiai odai. Šiuose produktuose dominuoja natūralūs ingredientai.

    MB „Sistema verslui“

    MB „Sistema verslui“ užsiima įmonės verslo procesų identifikavimas, optimizavimo pasiūlymai, funkcinių reikalavimų sistemai išgryninimas, dokumentavimas bei sinchronizacijų tarp sistemų schemų sudarymas, integracijų su VVS, KVS sistemomis dokumentavimas. konsultacijos ieškant tinkamų sprendimų ir diegiantis naujas sistemas, sutarties pasirašymo koordinavimas, IT projekto (sistemos) diegimo valdymas.

    MB „Agnės paslaugos verslui“

    www.imoniuteisininkas.lt – tai teisinės, finansinės ir verslo konsultacijų paslaugos orientuotos į vidutines, mažas ir labai mažas įmones.

    UAB „Intra Vires“

    Įmonė teikia specializuotas konsultacijas produktų reguliavimo klausimais keliuose pramonės sektoriuose: maisto produktų ir papildų, naminių augintinių ėdalo, grožio ir asmens higienos, medicinos priemonių, ploviklių, biocidinių produktų ir kt. Pataria ir padeda paženklinti, registruoti produktus Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir kitose šalyse.

    MB „Janas“

    Įmonės teikiamos paslaugos – tai prekių tiekimas viešbučiams, sporto klubams, apartamentams, kaimo turizmo sodyboms, sanatorijoms, grožio salonams, barams, restoranams, privačioms klinikoms, ligoninėms ir kitoms svečius, klientus ir pacientus priimančioms įstaigoms. Taip pat MB „Janas“ siūlo sprendimus, nuolat atnaujina asortimentą bei ieško naujovių, nepamiršdami ir įprastų, standartinių prekių.

    UAB „BSS IT“

    Bendrovė teikia verslo valdymo sistemos (BSS), apimančios elektroninių dokumentų valdymo, personalo valdymo, atlyginimų skaičiavimo bei buhalterijos sistemų, paslaugas.

    UAB „Interhouse“

    Tai nuolat auganti ir tobulėjanti būsto įgyvendinimo įmonė, sujungusi patirtį statybos rinkoje su profesionalų žiniomis, UAB „Interhouse“ teikia klientams kūrybiškus ir novatoriškus statybos sprendimus.

    UAB „Klinika Agatas“

    Tai skausmo gydymo ir stuburo chirurgijos klinika, teikianti aukščiausio lygio medicinos paslaugas. Taikydami pažangiausius gydymo metodus, pacientams padeda įveikti skausmą.

    UAB „Šeštas jausmas“

    Užuolaidų salonas – visos interjero dekoravimo paslaugos (tekstilė nuo idėjos – iki projekto įgyvendinimo).

    UAB „Sėkmingi“

    Tai marketingo agentūra, teikianti visas marketingo paslaugas nuo marketingo strategijos sukūrimo iki įgyvendinimo.

    MB „Organic Target“

    Mažoji bendrija teikia SEO paslaugas, užsiima google optimizacija.

    UAB „Statybų vizija“

    Statybų įmonė, veiklą vykdanti nuo 2003 metų, kurioje dirba ilgametę patirtį sukaupę, aukštos kvalifikacijos atestuoti statybų specialistai ir darbininkai. „Statybų vizijos“ komanda specializuojasi naujų statinių statybos, rekonstrukcijos, remonto, apdailos darbų, statybų techninės priežiūros, genrangovų paslaugų bei konsultacijų teikimo statybų klausimais srityse.

    UAB „Ralina“

    Maisto prekių parduotuvė, užsiimanti lietuviškų gaminių prekyba (prieskoniai, arbatos, kavos, mėsos gaminiai).

    MB „Kelionių galerija“

    Mažosios bendrijos pagrindinė veikla – poilsinės ir pažintinės kelionės, lėktuvų, keltų bilietai, viešbučių rezervavimas ir kt.

    Po visų įmonių, naujai prisijungusių į Kauno PPA rūmų verslo bendruomenės narių gretas, trumpų prisistatymų, atsiimant pažymėjimus, Kauno PPA rūmų viceprezidentė Vaida Butkuvienė naujai prisijungusiuosius kvietė tapti aktyviais Rūmų bendruomenės nariais, pasinaudoti visomis jų teikiamomis galimybėmis siekiant užmegzti naudingus kontaktus, vienas kitą geriau pažinti. Taip pat Kauno rūmų viceprezidentė dėkodama už svetingą priėmimą įteikė padėką UAB „Mano sofa“ marketingo vadovei Kristinai Birgelei.

    UAB „Mano sofa“ marketingo vadovė K. Birgelė pakvietė svečius ekskursijai po parduotuvės patalpas, pristatė jose eksponuojamus stilingus baldus bei kitus namų interjero aksesuarus, kuriuos galima čia pat ir įsigyti. Įmonė prekiauja UAB „Scapa Baltic“ minkštaisiais baldais, UAB „Kelio ženklai“ ir IDDO prekės ženklo kietaisiais baldais, Etno Design medžio lukšto šviestuvais ir kitais aksesuarais, „Natūralių idėjų“ namų kvapais, lietuvių keramikų gaminiais. UAB „Mano sofa“ marketingo vadovė K. Birgelė išsamiau papasakojo apie įmonės viziją – plėsti lietuviškų baldų ir interjero prekių asortimentą, taip pat apie salone nuolat vykstančius kultūrinius renginius: paveikslų parodas, poezijos ir muzikos vakarus, įvairius teminius renginius. Pagrindinė veiklos sritis visgi išlieka individualių klientų sofų užsakymų priėmimas, o taip pat įmonė dirba su architektais ir interjero dizaineriais bei su jų projektais.

    Apžiūrėję UAB „Mano sofa“ parduotuvę ir eksponuojamus lietuvių gamintojų baldus, svečiai vaišinosi gardžia kava, bendravo neformalioje aplinkoje, galėjo labiau susipažinti su naujais nariais, užmegzti pažintis bei keistis kontaktais.

     

     

    Nuotraukos: Laura Deliusinė

Skip to content