• Naujienos
  • 6 Lietuvos įmonės – Europoje pirmaujančioje tvarumo parodoje „Natural & Organics Europe“ Londone

    6 Lietuvos įmonės savo tvarius produktus pristato Europoje pirmaujančioje tvarumo parodoje „Natural & Organics Europe“, kuri šiomis dienomis, balandžio 16-17, vyksta Londone. Tai – paroda, kurioje kiekvienais metais dalyvauja daugiau kaip 1000 gamintojų iš daugiau kaip 66 pasaulio šalių, o parodą aplanko daugiau nei 10.000 lankytojų. Parodoje pristatomi ekologiški maisto produktai ir gėrimai, natūrali kosmetika ir grožio reikmenys, tvarūs sprendimai kasdieniam gyvenimui.

    Tarp daugybės šalių atstovų šiais metais galima sutikti būrį Lietuvių:

    • UAB „BIOK laboratorija“ su prekės ženklu „Ecodenta“. Įmonė turi daugiau nei 30 metų patirties natūralių ir organinių kosmetikos priemonių gamyboje. 2011 metais įmonė kartu su Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Odontologijos fakulteto mokslininkais sukūrė dantų pastas ir įregistravo prekės ženklą „Ecodenta“, kuris šiandien eksportuojamas į visą pasaulį. Tai natūralios organinės dantų pastos ir burnos skalavimo skysčiai.
    • UAB „Burbuliukas ir Co“ su vandens jonizatoriais „aQuator“. Tai vandens jonizatoriai, kurie elektrolizės būdu įprastą vandenį paverčia jonizuotu. Toks vanduo įgyja ir tam tikrą laiką išlaiko skirtingas chemines bei fizines vandens savybes, kurios lemia unikalų šarminio bei rūgštinio vandens panaudojimą. Pirmasis vandens jonizatorius „aQuator mini“ sukurtas prieš 30 metų, bet rinkoje populiarus ir šiandien. Žinoma, per daugybę metų tobulintas, kad atitiktų klientų lūkesčius bei naujas technologijas.
    • UAB „EP prekyba“ su aukštos maistinės ir energetinės vertės maisto produktais „EP BAR“. Tai ilgalaikės energijos suteikiantis maistą, kuris pasaulinėje rinkoje skina laurus. Savo asortimente įmonė siūlo funkcinius batonėlius, baltyminius batonėlius, baltyminius rutuliukus šokolade su įvairiais riešutais, funkcinius gėrimus.
    • MB „Driu Beauty“ su mokslu paremta grožio filosofija. Įmonė kuria draugiškus odai produktus, kurie ne tik švelnūs, bet ir aktyvūs bei veiksmingi. Įmonei svarbūs mokslo pasiekimai ir tyrimai – visos aktyvios medžiagos, dedamos į „Driu Beauty“ odos priežiūros priemones turi mokslinį pagrindimą apie naudą odai, vengiama visų odai neigiamą poveikį turinčių medžiagų.
    • MB „Filmai ir kvapai“ su Lietuvoje gerai žinomu prekės ženklu „aromáma“. Įmonė gamina aukštos kokybės aromaterapinę kosmetiką visai šeimai. aromáma asortimente galima rasto daugiau nei 100 skirtingų gaminių, tarp jų – natūralūs eteriniai ir augaliniai aliejai, hidrolatai, aromaterapiniai mišiniai, kosmetika su eteriniais aliejais.
    • UAB „Kvalitetas“ su prekės ženklu „UrbanFood“. Tai Lietuvoje sukurti lietuviški funkciniai (RAW) maisto produktai, tokie kaip įvairių uogų, daržovių, žolelių, sėklų milteliai ir jų miksai. Savo produktus įmonė apibūdina kaip europietišką “super maistą” ir “greitą maistą” viename. Įmonė orientuojasi į inovacijas, aukščiausią kokybę ir padidintą funkcionalumą, bendradarbiaujant su Lietuvos mokslininkais.

    Dalyvavimas parodoje yra projekto „Eksporto rinkų plėtra dalyvaujant tarptautiniuose renginiuose“ (Nr. 03.2.1-LVPA-K-801-06-0019) dalis ir yra dalinai finansuojama ES Regioninės plėtros fondo lėšomis. Projekto vykdytojas – Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai.

Skip to content