• Naujienos
  • „Nario naujoko diena“ – auganti Kauno verslo bendruomenė ir vertės būnant KPPAR nariu

    Spalio 12 d. Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose (KPPAR) vyko renginys „Nario naujoko diena“, kurio metu prisistatė 17 naujai prie Rūmų bendruomenės prisijungusių narių. Naujus Rūmų bendruomenės narius pasveikino Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinė direktorė Olga Grigienė, kuri pristatė Rūmuose vykdomas veiklas, už jas atsakingą administracijos komandą, Rūmų teikiamų paslaugų naudą verslo augimui.

    Renginio metu įmonės pristatė savo verslo modelius, teikiamų paslaugų ir produktų asortimentą, pasidalino atrastomis sėkmės formulėmis, sektoriaus ir rinkos analizėmis bei įžvalgomis apie verslo plėtrą.  Po visų prisistatymų KPPAR komanda su nariais bendravo individualiai, atsakė į narių klausimus ir džiaugėsi sėkmingais naujų narių kontaktų mainais.

    Kviečiame susipažinti:

    UAB  „Kvalitetas“ – valdo prekinį ženklą „Urban Food“. Gamykloje, įsikūrusioje Kėdainių rajone, Dotnuvoje, žemoje temperatūroje džiovina vaisius, uogas, žoleles, surinktas iš Lietuvos ūkių. „Urbanfood“ produktai yra tapę nacionaliniais laimėtojais “European Business Ideas” ir “Quality Innovation of the Year 2015” konkursuose.

    MB „Biotechnologinių tyrimų centras“ – įmonė, kuri užsiima biotechnologijų moksliniais tyrimais, eksperimentine ir taikomąja veikla.

    UAB „DHL Lietuva“ – visame pasaulyje pirmaujanti logistikos įmonė, kurios specializacija – tarptautinių siuntų, kurjerių paslaugų ir transportavimo paslaugos

    UAB „Kauno Jiesia“ – tai vienintelė sertifikuota serijinio kaulinio porceliano gamykla Baltijos šalyse veikianti daugiau nei 16 metų. Pagal savo veiklos profilį įmonė yra unikali, nes daugiau kaip 90% visų dirbinių yra gaminama ir dekoruojama rankiniu būdu, dėl to Jiesios porcelianas tampa vienetinis ir nepakartojamas. Toks, koks ir turi būti tikrasis kaulinis porcelianas, turintis išliekamąją vertę ir perduodamas iš kartos į kartą.

    UAB „Emplonet“ – personalo atrankų ir valdymo įmonė, turinti 10 metų veiklos patirtį. Specializuojasi visų grandžių vadovų, aukštos bei vidutinės kvalifikacijos specialistų paieškos bei atrankos srityje.

    Kantautė Augaitytė – maisto papildų bei kosmetikos prekyba.

    UAB „Autokajuta“ – užsiima CFA (Continuous flight auger) polių gręžimu ir pamatų betonavimo paslaugomis ten, kur sudėtingas privažiavimas, pvz., prie pastatų sienų, kur neleidžia aukštingumas, prie griovių, iki 9 metrų gylio.

    UAB „Elektroninės informacijos centras“ – tai įmonė, teikianti serverio talpinimo ir priežiūros, įvairaus tipo web sprendimų, crm, įmonių valdymo sistemų programavimo ir konsultavimo paslaugas.

    UAB „QPA“ (TANGO PRINT) – teikia plačiaformatės skaitmeninės spaudos ir kitos spaudos sprendimų paslaugas.

    MB „Kolageninis“ – natūralių batonėlių gamintojas, kurie yra praturtinti kolageno baltymais. Batonėliai yra 100% natūralūs, be gliuteno, be laktozės ir taip pat be genetiškai modifikuotų priedų.

    UAB „Finansinių sprendimų agentūra“ – nuo 2016-04-08 veikianti įmonė, kurios pagrindinė misija – didinti finansinį raštingumą Lietuvoje ir kad kiekvienas Lietuvos pilietis turėtų savo asmeninį finansų koordinatorių.

    Vita Kučinskienė – komercinė ir verslo portretų fotografijų paslaugos.

    UAB „Inčas“ – pagrindinė veikla – kasos juostos. Gamina platų popieriaus ritinėlių asortimentą kasos aparatams, spausdintuvams, ploteriams, fakso aparatams ir kitai įrangai (nuo 1998 metų terminių kasos juostų gamybos lyderiai), pjausto popieriaus rulonus į mažesnius ritinėlius bei į lapus, iš lapų į lapus.

    MB „WeZoop“ – įmonei priklauso registruotas prekinis ženklas “Rituami”. Tai – rauginto pieno produktas, praturtintas baltymais, vitaminais ir mineralais.

    MB „Strateginis dizainas“ – branding’o kūrimo įmonė, kuria vizualinius identitetus ir dizaino sistemas. Paslaugos: prekės ženklo strategija, prekės ženklo gairės, kūrybinės dirbtuvės, konsultacijos, pavadinimo kūrimas, tekstų rašymas, vizualinis identitetas, dizaino sistemos, logotipo dizainas, leidinio koncepcija ir dizainas, pakuotės koncepcija ir dizainas, UI/UX.

    MB „Ostvalds fabrica“ – tai sūrinė, kurioje rasite šviežio pieno sūrių, skirtų ir kepimui bei keptų sūrių, platų asortimentą.

    MB „Prokinesis“ –  vaizdo klipų kūrimo paslaugos verslui (scenarijų rašymas, filmavimas, prodiusavimas, montažas).

Skip to content