• Naujienos
  • „Okredo“ sankcijų paieškos įrankiai padeda įmonėms įvertinti partnerių riziką

    „Okredo“ – tai atvirų susistemintų duomenų platforma skirta verslo partnerių paieškai, naujų ir esamų klientų finansinio pajėgumo bei pardavimų potencialo vertinimui. Platformoje pateikiami reitingai, kredito limitai, įmonių vertės ir kiti rodikliai. „Okredo“ sujungia inovatyvius sprendimus ir naujausius duomenis iš oficialių bei patikrintų šaltinių tam, kad verslas turėtų galimybes greitai ir patogiai pažinti savo potencialius, taip pat jau esamus verslo partnerius, įvertinti augimo galimybes bei palaikyti sėkmingą verslą.

    Sankcionuotų asmenų paieška.

    Vis dažniau ir atidžiau įmonėms tikrinant partnerius dėl taikomų tarptautinių sankcijų, „Okredo“ siūlo inovatyvų sprendimą – sankcionuotų asmenų paiešką. Šis paieškos įrankis visiškai atitinka šiandienos reguliuotojų reikalavimus ir suteikia galimybę įmonėms pasitikrinti, ar jų verslo partneris nėra sankcionuojamas ar susijęs su sankcionuojamais asmenimis. Tai padeda įmonėms užtikrinti ne tik savo verslo interesų saugumą, bet ir apsaugoti savo verslo reputaciją – už sankcijų įgyvendinimą atsakingi visi ekonominę veiklą vykdantys fiziniai bei juridiniai asmenys, finansų įstaigos ir kiti valstybėje įsteigti arba veiklą vykdantys subjektai ar organizacijos.

    Atvirų duomenų platformoje „Okredo“ įmonės gali rasti atvirus VMI, Sodros, Regitros, Užimtumo tarnybos, darbo inspekcijos, taip pat oficialių registrų duomenis – finansines ataskaitas, verslo sąsajas. Vartotojai gali stebėti įmonių būklės pokyčius, atlikti įmonių paiešką pagal norimus kriterijus, įvertinti partnerių bei klientų autoparko „žalumą“. Platformoje prieinami įmonės vertės, kredito reitingo duomenys bei įmonių kreditingumo ataskaitos.

    Pasirinkite įmones stebėjimui

    Pasirinkite tuos klientus ar verslo partnerius, kurių pokyčiai Jums svarbūs. Stebėkite tiek didelės rizikos, tiek potencialo turinčias įmones. Tokiu būdu galėsite suvaldyti ir nemokų lygį, ir daugiau parduoti.

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai gali pasinaudoti išskirtinėmis sąlygomis atvirų duomenų platformos „Okredo“ narystės įsigijimui.

    Daugiau informacijos rasite:  https://nariai.chamber.lt/okredo

     

Skip to content