• Naujienos
  • Susipažinkite su naujais Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariais

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bendruomenė gali pasidžiaugti sparčiu augimu. Rūmų narių gretas papildė 9 nauji nariai. Naujus narius sveikiname prisijungus prie didžiausios, 689 narius vienijančios, Kauno ir Marijampolės regionų verslo bendruomenę telkiančios ir paslaugas verslui plėtojančios organizacijos.

    Kviečiame su jais susipažinti:

    Uždaroji akcinė bendrovė Agrokoncernas

    Agrokoncerno įmonių grupė šiandien yra viena didžiausių Lietuvos žemdirbių partnerių agrocheminio aptarnavimo, žemės ūkio produkcijos realizavimo ir kitose žemės ūkio verslo srityse. Savo veiklą kompanija pradėjo 1990 metais, kaip nedidelė, konsultavimo paslaugas teikianti, prekybos įmonė. Šiuo metu Agrokoncerno įmonių grupė yra išaugusi į 30 dinamiškai besiplečiančių įmonių susivienijimą, galintį Lietuvos žemdirbiams konkurencingomis kainomis pasiūlyti geriausias paslaugas, pažangiausias technologijas ir kokybiškiausius produktus. Per 2020-2021 m. sezoną Agrokoncerno įmonių grupė pardavė prekių ir suteikė paslaugų daugiau kaip už 554,8 mln. eurų. Agrokoncerno įmonių grupėje šiuo metu veikia trys pagrindinės žemdirbius aptarnaujančios įmonės: UAB „Agrokoncernas“, UAB „Agrokoncerno grūdai“ ir UAB „Agrokoncerno technika“.

    UAB ARKAMA

    UAB „Arkama“ – tai inovatyvi, nuo 2010 metų veikianti įmonė, teikianti tarptautines logistikos paslaugas. „Arkama“ gabena įvairaus dydžio krovinius sausumos, oro bei vandens keliais, teikia ekspedicijos, muitinės tarpininko paslaugas, atlieka krovos ir sandėliavimo darbus. Jauni, entuziastingi, profesionalūs ir paslaugūs kompanijos darbuotojai, atsižvelgdami į užsakovo poreikius, visada pasirengę rasti optimaliausią gabaritinių ar negabaritinių krovinių gabenimo būdą. Viena svarbiausių šios logistikos įmonės vertybių – patikima kliento ir kompanijos darbuotojų partnerystė. Ją dar labiau sutvirtina kokybiškos paslaugos, – greitas ir patikimas kovinių nugabenimas į vietą. Bendrovės krovinių pervežimo maršrutų tinklas yra išplitęs Europoje, Baltijos, Skandinavijos, NVS ir kitose šalyse. Įmonės klientai yra ir rinkos lyderiai, ir jaunos, veiklą dar tik pradedančios įmonės. Klientams „Arkama“ siūlo sėkmingą partnerystę bei konkurencingas kainas.

    UAB „DHL LIETUVA“

    Kai 1969 m. Adrianas Dalsey, Larry Hillblomas ir Robertas Lynnas įsteigė DHL, jie nežinojo, kad iš esmės pakeis logistikos pasaulį. Šiandien DHL yra pirmaujanti pasaulyje logistikos bendrovė. 220 šalių ir teritorijų 400 000 dirbančių žmonių kasdien padeda užsakovams kirsti sienas, pasiekti naujas rinkas ir plėtoti savo verslą. Arba tiesiog išsiųsti laišką mylimiems žmonėms. Nuo 1995 m. Lietuvoje veikianti bendrovė teikia skubių siuntų ir tarptautinės logistikos paslaugas kelių, oro ir vandenyno transportu.

    UAB „Ekodima“

    2019 metais Kazlų Rūdoje įkurta įmonė užsiima prekyba medienos gaminiais (mediniai nameliai, garažai, langai, durys).

    UAB Laboratoriniai tyrimai

    UAB „Laboratoriniai tyrimai“ yra 2014 metais įkurta laboratorija. Iki šių dienų laboratorijoje dirba aukščiausią kvalifikaciją ir didelę patirtį turinčių darbuotojų branduolys, kurie ir pradėjo pirmuosius laboratorijos kūrimo ir gyvavimo etapus. Be to, analizuojant rinkos poreikius, standartus ir kitus parametrus, buvo nuspręsta įsigyti tik naują, kokybišką ir modernią laboratorinę įrangą ir matavimo priemones, kurių gamintojai yra plačiai žinomi pasaulyje. Laboratorijoje esanti įranga atitinka Lietuvos ir Europos Sąjungos standartus, turinti patikros bei kalibravimo sertifikatus, liudijimus. UAB „Laboratoriniai tyrimai“ atliktų akredituotų tyrimų rezultatai pripažįstami ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europos Sąjungoje.

    Lino Vidmanto individuali veikla („2plius2“)

    „2plius2“ veiklos atsiradimą paskatino edukacinių priemonių įvairovės stoka jaunajai kartai. „2plius2“ komanda tiki, jog supanti aplinka turėtų atskleisti vizijas, svajones ir norus – išskirtiniai produktai, unikalūs dizainai, modernumas, estetiškumas, žaismingumas ir itin aukšta kokybė. Savo veikloje „2plius2“ naudoja tik aukščiausios kokybės medžiagas, rinktinę medieną, visus reikalavimus atitinkančius dažus ir lakus. Bendradarbiauja su dizaineriais ir pagalbos vaikui specialistais, todėl jų gaminiai yra itin kokybiški, atitinkantis lavinamąsias funkcijas, modernūs ir vizualiai džiuginantys savo išskirtiniu dizainu.

    UAB „Remanda“

    2005 metais Šakių rajone įkurta įmonė užsiima sodo technikos, mikroautobusų, priekabų, automobilių nuoma bei dėvėtų automobilių detalių prekyba.

    UAB STOKKER

    Bendrovė STOKKER turi daugiau kaip ketvirčio amžiaus patirtį kaip darbo įrankiais ir mašinomis prekiaujanti ir juos prižiūrinti bendrovė. Įmonėje dirba statybos, žemės ūkio, medienos ir metalo apdirbimo pramonės, valymo, tepalų, garažų įrangos bei sodo ir miško technikos sričių specialistai. Bendrovėje STOKKER dirba daugiau kaip 600 įvairių sričių specialistų. Konsoliduota įmonės apyvarta viršija 100 milijonų eurų – bendrovė STOKKER ilgą laiką yra viena iš sėkmingiausių Estijos įmonių. Stokker yra Baltijos šalyse pirmaujantis aukštos kokybės įrankių ir įrengimų tiekėjas. Lietuvoje kompanija įkurta 1999 m.

    MB „Teisės ir IT sprendimai“

    Nuo 2019 metų įmonė teikia SEO ir tinklalapių priežiūros paslaugas bei užsiima elektroninių parduotuvių bei prezentacinių svetainių kūrimu.

Skip to content