• Naujienos
  • Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bendruomenės parama nuo karo kenčiančiai Ukrainai

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų inicijuota paramos būtiniausiais maisto produktais siunta už beveik 31000 Eur jau pasiekė Ukrainą.

    Sulaukę ilgamečių rūmų partnerių iš Černigovo prekybos, pramonės rūmų prašymo padėti ir suteikti paramą būtiniausiais maisto produktais, nes būtent jų jiems labiausiai trūko, negalėjome likti abejingi ir inicijavome paramos rinkimą.

    „Ši situaciją palietė kiekvieną. Visi išgyvename sudėtingą laikotarpį, reikalaujantį ryžtingų sprendimų bei nuoširdžios pagalbos karo baisumus išgyvenantiems žmonėms. Paramos rinkimo laikotarpis parodė, kad susitelkusi ir vieninga bendruomenė gali nuveikti svarbius darbus. Visi kartu mes esame stipresni“, – sako Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinė direktorė Olga Grigienė.

    Esame dėkingi Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariams bei partneriams už aktyvų iniciatyvos palaikymą.

    Piniginėmis lėšomis prie paramos prisidėjo: UAB „Serfas“, UAB „Maksima“, UAB „Burbuliukas ir Co“, UAB „Linolitas“, Eugenijos Galkauskienės įmonė „Eustilija“, VšĮ „Ringas LT“ direktorė Ilona Čestovienė, UAB „Achempak“, UAB „Baldai Jums“, UAB „Verslo vizijos“, ŽŪK „Pienas LT“.

    Reikalingiausiais produktais paramą skyrė: UAB „Fazer Lietuva“, UAB „Vievio paukščiai“, UAB „Ekofrisa“, UAB „Kauno grūdai“, UAB „Volfas Engelman“, UAB „Naujasis Nevėžis“, Wojdatt labdaros ir paramos fondas, UAB „Kauen Craft“, UAB „Druskininkų Rasa“, MB „Bioproduktas“, UAB „Marijampolės pieno konservai“, Jūratės Gulbinienės įmonė, UAB „Šlapaberžės konditerija“, UAB „Bijola“, Birutės Drevininkaitienės įmonė „Rugelis“, UAB „Aconitum“.

    Už nemokamo sandėlio suteikimą ir krovimo paslaugas dėkojame UAB „Imlitex“. Už pagalbą įsigyjant produktus ir juos transportuojant dėkojame UAB „Gulbelė“ ir UAB „Lognet“. Nemokamas Muitinės tarpininkų paslaugas suteikė UAB „Tranzito paslaugų centras“.  Už nemokamą krovinio transporto paslaugą iš Kauno į Ivano-Frankivsk dėkojame LR Susisiekimo ministerijai.

    Černigovo prekybos, pramonės rūmų bei Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų vardu dėkojame atsiliepusiems į šį kvietimą. Tik visų Jūsų deka gegužės 1 dieną mūsų partnerius Ukrainoje pasiekė 17 tonų siunta.

Skip to content