• Naujienos
  • RITUAMI – pozityviu požiūriu į sveiką mitybą

    Žmogaus organizmą veikia amžinieji gamtos dėsniai. Jam reikia švaraus oro, tyro vandens, sveiko ir visaverčio maisto. Mitybos įpročiai turi didelę reikšmę žmogaus sveikatai. Sveikais, darbingais ir gyvybingais padeda išlikti racionali ir subalansuota mityba.

    Prasta mityba yra pasekmė objektyvių su amžiumi susijusių psichologinių ir fiziologinių pokyčių: sumažėjęs apetitas, sutrikusi absorbcija ir metabolizmas.

    Tačiau, dažnu atveju, vyresnio amžiaus žmonės retai kada maitinasi subalansuotai, nes jų racioną veikia įpročiai, tada apsiribojama maistu, kuris yra „skanus” ir paprastai pagaminamas. Dienos racionas yra užpildomas tais pačiais monotoniškais produktais. Dėl šios priežasties prarandamas balansas mityboje, formuojasi konkrečių medžiagų trūkumai.

    Vyresnio amžiaus žmonės suvartoja gerokai per mažai baltymų, B grupės vitaminų, vitamino C, cinko ir seleno, patiria polinesočiųjų riebalų rūgščių stoką, o dėl nepakankamos mitybos mažėja raumenų jėga ir masė, gali sutrikti regėjimas, skonio pojūtis, sunkiau gyja žaizdos, gali išsivystyti osteoporozė, nusilpti imuninė sistema. Mitybos nepakankamumas bei vitamino D stoka siejama su sarkopenija, taip pat Alzheimerio liga ir kitomis demencijomis.

    Norime jus supažindinti su KTU ir LSMU mokslininkų sukurtu inovatyviu maisto produktu, praturtintu mikromaistinėmis medžiagomis. Įmonės „WeZoop“ komanda dirbdama kartu su maisto srities ir sveikatos specialistais inovatyvų maisto produktą pavertė realybe. Kreminės konsistencijos maisto produktas užtikrina visavertę vyresnio amžiaus  žmonių mitybą. Klinikiniais tyrimais įrodyta teigiama gaminio vartojimo nauda – mažėjanti sveikatos sutrikimų bei rimtų ligų atsiradimo rizika, kylanti dėl nepakankamos mitybos.

     

    Kartu su KTU ir LSMU pristatome naujieną iš „WeZoop“. „RITUAMI“ – rauginto pieno produktas papildytas baltymais, vitaminais ir mineralais. Produktas subalansuoja dieną – sudėtyje yra pilna dienos dozė vitaminų: A, D, C, B9, B12 ir mineralų: Zn, Se. Vitaminams ir maistingosioms mikromedžiagoms įterpti pasirinkta „įkapsuliavimo“ technologija: riebalų lašeliuose smulkiomis dalelėmis išsklaidyti vandens lašeliai, o jie išsklaidyti vandenyje – taip maistingoje emulsijoje „užrakintos“ medžiagos išsaugo savo biologinį aktyvumą. Tyrimai patvirtino, jog šios medžiagos virškinimo metu išsiskiria ir yra įsisavinamos žarnyne.

    „RITUAMI“ – be pridėtinio cukraus, todėl kviečiame sukurti sau malonų ir nemonotonišką skonį. Keiskite ir papildykite produktą medumi, uogiene ar uogomis. Pagal sezoną ar pagal dienos nuotaiką. Produktas pasižymi savo tekstūros savybėmis, todėl yra lengvai nuryjamas, nesukelia skausmo.

    „RITUAMI“ – kasdienis lengvas ir malonus ritualus, kurio veiksmingumas matomas jau po dešimties dienų.

    TECHNOLOGIJŲ IR GAMTOS SĄJUNGA MŪSŲ SVEIKATAI!

    RITUAMI PRISTATYMAS

    Daugiau informacijos ir galimybė užsisakyti WeZoop Facebook paskyroje.

Skip to content