• Naujienos
  • Atvirų durų diena Jonavos filiale

    2021 metų spalio 19 dieną Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Jonavos filialas pakvietė Jonavos rajone veikiančias įmones į atvirų durų dieną. Susitikimo vieta neatsitiktinai tapo Jonavos viešoji biblioteka. Joje įrengta moderni informacijos ir mokymų erdvė, itin tinkama tokiems šiltiems susitikimams.

    Dešimčiai Jonavoje veikiančių įmonių buvo pristatytos rūmų teikiamos paslaugos verslui. Apie atstovavimo svarbą, rūmų teiktas pozicijas, juose vykstančius kontaktų renginius, mokymus, aktyvią klubinę veiklą kalbėjo Verslo bendruomenės skyriaus vadovė Vera Mileikienė. Tarptautinės plėtros galimybes, eksporto rinkų paiešką, tarptautines parodas bei rūmuose vykdomus projektus pristatė Tarptautinių ryšių ir protokolo skyriaus vadovė Agnė Jaraitė.

    Rūmų vykdomo ESFA bei Jonavos rajono savivaldybės lėšomis finansuojamo VVG projekto „Verslumo skatinimas, teikiant konsultacijas ir mentorystės paslaugas“,  dėka, jonaviečiai turi galimybę nemokamai gauti jiems aktualias verslo konsultacijas, susipažinti su Lietuvos mokestine aplinka, finansinių šaltinių paieškos galimybėmis, gauti visapusišką pagalbą steigiant įmonę.

    Projekto pagalba nuo 2021 metų balandžio mėnesio, KPPAR Jonavos filialas persikėlė į kitas patalpas, adresu Klaipėdos g.15, Jonava (buvęs karinis komisariatas).

    Renginyje dalyvavo ir narystės privalumais dalijosi ir esami rūmų nariai: Jonavos filialo tarybos pirmininkas Alfonsas Meškauskas, MB Ileka direktorė Lina Astrauskė, UAB „Programa statybai“ atstovas Mindaugas Citavičius.

    „Bene kiekvieno verslo lūkestis yra verslo augimas. Daugelis verslininkų patvirtintų, kad tame augimo kelyje buvo daug sunkių sprendimų, klaidų ir dabar jie tai darytų kiek kitaip. Mūsų bendruomenė tam ir yra, kad šis kelias būtų kuo paprastesnis ir trumpesnis“, – pristatydama Jonavos filialo paslaugas kalbėjo filialo direktorė Dalia Sinkevičienė.

    Narystė rūmuose teikia daug privalumų. Rūmuose veikia  Narys-nariui programa. Verslininkas nepaliekamas vienas su savo problemomis, čia visuomet yra su kuo pasitarti, rasti pagalbos, sužinoti verslui aktualias naujienas. Tačiau ir pats verslininkas turi domėtis, ieškoti jo įmonei aktualios informacijos, būti aktyvus.

    „Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka, toks yra mano credo“, – kalbėjo Alfonsas Meškauskas, pakviesdamas įmones jungtis prie sparčiai augančios Jonavos verslo bendruomenės.

    Rūmų vardu dėkojame renginio dalyviams bei kviečiame apsilankyti Jonavos filiale, adresu Klaipėdos g.15, Jonava.

    Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Jonavos filialo informacija

     

Skip to content