• Naujienos
  • Pirmasis rudens Penktadienio kontaktų rytas – svečiuose pas rūmų narį – „Luminor“ banką

    Pirmąjį rudens Penktadienio kontaktų rytą rūmų nariai buvo pakviesti praleisti svečiuose pas rūmų narį – „Luminor“ banke. Priešais Nemuno salą viename unikaliausių pastarojo meto nekilnojamo turto plėtros projektų Kaune – verslo centre „Magnum“ jau metus įsikūręs rūmų narys – naujos koncepcijos „Luminor“ klientų konsultavimo centras.

    „Luminor“ banko vyresnioji finansų patarėja Giedrė Zujevienė pristatė verslui aktualią temą, skirtą investavimui. Luminor Investor – pirmoji investavimo platforma Baltijos šalyse, kurioje galima investuoti į daugiau nei 15 tūkst. nesudėtingų finansinių instrumentų, įskaitant akcijas, obligacijas, biržoje prekiaujamus fondus ir investicinius fondus. Rūmų nariai tradiciškai pristatė atstovaujamą įmonę, kuriamą produktą ar teikiamą paslaugą, išskirtinumą, susipažino su kitais nariais ir jų veiklomis.

     „Luminor“ Kauno konsultacijų centro vadovė Jurgita Docienė renginio dalyviams suteikė galimybę pamatyti, kaip miesto objektas transformavosi iš Kauno širdį tris dešimtmečius darkiusių „Respublikos“ griuvėsių į modernią ir veržlią erdvę – „Magnum“ verslo centrą. Rūmų nariai buvo supažindinti su techninėmis verslo centro savybėmis – erdvių efektyvumu, moderniausiais inžineriniais sprendimais, pastato infrastruktūra. Iš 12 aukšte esančios terasos atsivėre nuostabus vaizdas į miesto centrą, Nemuno pakrantę ir svarbiausią Kauno verslo arterija virstančia Karaliaus Mindaugo prospektą. „Luminor“ banke ne tik teikiamos finansinės konsultacijos, bet ir rengiami verslo susitikimai. „Luminor“ klientų konsultavimo centras atspindi vadinamąją „Collective Mind“ iniciatyvą, kurios tikslas – padėti burti verslininkų bendruomenę, dalintis savo patirtimi.

     

    Kviečiame dalyvauti būsimuose Penktadienio kontaktų rytuose. Datas ir informaciją rasite čia.

Skip to content