• Naujienos
  • Penktasis Rūmų bendruomenės klubo susitikimas – mineralais prisotintoj erdvėj

    Kauno rūmų bendruomenė, trečiadienį, rinkosi į penktąjį šiais metais Rūmų bendruomenės klubą.

    „Jau daug metų veikia Rūmų bendruomenės klubas, kuris ilgainiui tapo tradicija vienijančia visus Rūmų narius. Jų skaičius išaugo iki 595. Rūmų tikslas – telkti bendruomenę, susipažinti su įmonių veikla, pokyčiais ir pasiekimais. Džiaugiamės galėdami jau antrąjį kartą gyvai susitikti ir aplankyti vis kitą bendruomenės narį,“ – susitikimo pradžioje susirinkusius sveikino Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius.

    Šį kartą Rūmų bendruomenės klubą pakvietė UAB „SPA Birštonas“, kurios vienas iš projektų – visiems gerai žinomas „Vytautas Mineral SPA“. Įmonės verslo grupė – tai SPA poilsio, sanatorinio ir medicininio gydymo bei reabilitacijos centrų Lietuvos kurortuose vystytojas ir valdytojas. Šiai grupei priklauso šie projektai:

    • Viešbutis, SPA poilsio ir sveikatingumo centras „Vytautas Mineral SPA“ Birštone,
    • SPA viešbutis poilsiui tik suaugusiems „Vytautas Ego SPA“ ir fine dining restoranas „Kitsch’as“ Birštone,
    • Hiperbarinės deguonies terapijos centras „Vytautas Oxygen SPA“ Birštone,
    • SPA viešbutis Druskininkuose,
    • Ekonominės klasės viešbučiai Vilniuje ir Klaipėdoje.

    Įmonės istorija yra susijusi su Birštonu ir „Vytautas Mineral SPA“ vietoje kažkada buvusiomis gydyklomis. Tai vieninteliai Baltijos šalyse aktyviųjų mineralų SPA namai, kuriuose naudojami mineralai iš milijonus metų besiformavusio šaltinio „Sofija“. Naudojantis  per šimtmetį sukaupta visiems gerai žinomo „Vytauto“ mineralinio vandens, „Birštono mineralinių vandenų“ bei Birštono mieste buvusių gydyklų patirtimi, iš skirtingos mineralizacijos gręžinių išgaunami aktyvieji mineralai.

    Rūmų bendruomenės klubo dalyviai turėjo galimybę susipažinti su vienu didžiausių šalies regioninių parkų (25 000 ha) su Nemuno kilpomis, pastatytais mineralų SPA namais su 164 kambarių viešbučiu, mineralų baseinais ir pirtimis, integruotu SPA ir medicinos centru, dviem 500 žmonių talpinančiais konferencijų centrais, dviem natūralaus maisto restoranais, landšaftiniu parku su kvapų sodu bei paplūdimiu.

    Ekskursijos metu, kurią vedė UAB „SPA Birštonas“ plėtros vadovė Sima Giržadaitė, dalyviai galėjo įsitikinti, jog visa tai sukurta tam, kad visi svečiai poilsio metu pajustų balansą ir ilsėdamiesi prisotintų organizmo ląsteles „Sofijos“ mineralais.

    Šio susitikimo metu buvo pasveikinti ir naujai, prie Rūmų, prisijungę nariai, kurie atsiėmė nario pažymėjimus: UAB „Technogaja“, UAB „Profus Baltics“, UAB „Samperna“, UAB „Ad sensum“, MB „Virmalda“, MB „Termoekspertai“, UAB „Aidi“, UAB „Dendrus“, UAB „Autobleidas“.

    Susitikimo akimirkos:

Skip to content