• Naujienos
  • Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Kėdainių filiale – nauja vadovė

    Kėdainių filialo direktorės pareigas laikinai eina šio filialo vadybininkė Ramunė Gustienė. Ramunė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose dirba nuo 2019 m. sausio mėn., kai tik buvo įsteigtas Kėdainių filialas. Pagrindinės jos darbo funkcijos buvo prekių kilmės sertifikatų išdavimas, dokumentų autentiškumo tvirtinimas, renginių organizavimas ir filialo narių konsultavimas. Tai leido pažinti filialo narius.

    „Darbas su rūmų nariais atskleidžia ne tik jų lūkesčius, bet ir problemas. Konsultacijų metu ieškome šių problemų sprendimų. Atsakingas požiūris į darbą, nuoširdumas ir įmonėms narėms skiriamas dėmesys lėmė, kad esu paskirta laikinai eiti filialo vadovo pareigas.“, – sako Ramunė.

    R. Gustienė yra baigusi Mykolo Romerio universitetą ir įgijusi viešojo administravimo magistro laipsnį. Prieš pradėdama dirbti rūmuose, dirbo privačiame versle – nuo medicinos įrangos iki statybos sektorių. Žingeidumu pasižyminti Ramunė sako „Kiekviename naujame darbe įgyju naujų patirčių, tai leido man augti pradėjus nuo įmonės vadybininkės pareigų iki direktoriaus pavaduotojos.“ Šiuo metu Ramunė yra atsakinga ir už Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų įgyvendinamą Erasmus + Socialinio verslumo skatinimo projektą PASSIONPRENEURS, kuris yra skirtas mažinti nedarbą Kauno regione, įtraukiant socialiai pažeidžiamas grupes, bedarbius, bei skatinti kurti socialinius verslus.

    Nors Kėdainiuose gyvena dar palyginus neilgai, Ramunę šis miestas žavi savo turtinga istorija bei gražiu, tvarkingu senamiesčiu, kuriame įsikūręs ir Kauno prekybos pramonės ir amatų rūmų Kėdainių filialas. „Per trumpą laiką, kiek čia gyvenu, miestas pasikeitė neatpažįstamai ir vis dar keičiasi. Tai puikus rodiklis, kad vietos valdžia ir verslas dirba nuoširdžiai ir aktyviai dėl vietos bendruomenės gerovės kūrimo.“, – sako Ramunė.

    L.e.p. Kėdainių filialo direktorė džiaugiasi, turėdama galimybę dirbti tokiai šauniai vietos verslininkų bendruomenei, kurie, kaip ji pati sako, įkvepia ir žavi savo aktyvumu, profesionalumu ir nuoširdumu.

Skip to content