• Naujienos
  • Kaune įvyko antrasis projekto „Creazone Reinvent“ etapas – PITCH IN!

    „Creazone Reinvent“ – tarptautinis programos „Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną“ projektas, kurį įgyvendina Kauno technologijos universitetas, Lietuvos verslo konfederacija, Latvijos prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei Ventspilio aukštoji kolegija. 2014–2020 m. „Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną“ programa siekia prisidėti prie darnaus programos teritorijos vystymosi, padėdama jai tapti patrauklia ir konkurencinga vieta gyventi, dirbti ir apsilankyti.

    „Creazone Reinvent“ – unikalus verslumą skatinantis projektas, suteikiantis ne tik teorinių žinių, bet ir praktinių įgūdžių tiek pradedančiajam, tiek patyrusiam verslininkui. Jau pačiu pavadinimu Reinvent  kviečia „atrasti iš naujo“. Taip „Creazone Reinvent“ projekte mokymų dalyviai mokosi atrasti ir suprasti, kaip atnaujinti senus, tradicinius verslus ir padės juos pritaikyti šiuolaikinio vartotojo poreikiams.

    Projektą sudaro penki etapai. Praėjusį savaitgalį Kaune įvyko antrasis etapas – PITCH IN, kuriame dalyvavo ir Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai. Verslo atstovavimo skyriaus vadovė Daiva Vyšniauskienė vykusiame renginyje buvo mentorė, Švietimo ir mokslo skyriaus specialistė Greta Šimukauskaitė – mentorė ir vertinimo komisijos narė. Rūmų atstovės dalyvavusioms 10 komandų renginyje dalijosi ekspertine patirtimi ir patarimais, padėjo išgryninti idėjas, rinko ir vertino geriausias idėjas ir jų pristatymus.

    Antrame Creazone Reinvent projekto etape #PITCH IN dalyvavo 60 geriausių ir pirmąjį etapą #Be Better sėkmingai įveikusių projekto dalyvių. Etapo tikslas – buvo išgryninti geriausias verslo idėjas ir suburti komandas bendram jų įgyvendinimui. #Pitch In renginys truko dvi dienas. Šiame etape dalyviai varžėsi dėl galimybės tęsti verslo idėjos vystymo kelionę projekte Creazone Reinvent. Tik 20 pačių geriausių buvo išrinktos keliauti į III mokymų etapą.

Skip to content