• Naujienos
  • Sūduvos buhalterių klubo susitikimas klausantis smuiko virtuozo

    Muzika – neatskiriama žmogaus gyvenimo dalis. Tai specifinis žmonių bendravimo būdas ir procesas,  mokantis dvasiškai susikaupti, įsigilinti į savo vidinį pasaulį,  į gyvenimą  žiūrėti kūrybiškai, gėrėtis  ir džiaugtis, pajusti ir suprasti vidinę darną.

    Spalio 9 d.  vakarą Sūduvos buhalterių“  klubo narės Vilniaus „Siemens“ arenoje klausėsi visame pasaulyje puikiai  žinomo smuiko virtuozo iš Vokietijos Davido Garretto koncerto. Nuostabus atlikėjas nukėlė klausytojus į kitus pasaulius – į žydrą jūrą, mėnulį ir net į automobilių lenktynes. Naudodamas pažangias technologijas ir kompiuterinių  žaidimų sprendimus, menininkas sujungė gyvus ir animacinius vaizdus  taip sukurdamas įspūdingą foną muzikai.

    D. Garettas duoklę atiduoda ir klasikos mėgėjams, ir tiems kurie mėgsta roką ar klauso populiariosios muzikos. Koncerto metu virtuoziškai atliekami Ludwig van Beethoven, Johann Sebastian Bach, Claude Debussy kūriniai bei kitos populiariausios melodijos.

    Sūduvos buhalterių klubas Kauno PPA rūmų Marijampolės filiale pradėjo veikti 2011 m. kovo 17 d. Tai profesinės vienybės ir kūrybinių galimybių klubas, jungiantis buhalterius, finansininkus, finansų vadovus ir kitus, užsiimančius su buhalterine apskaita, finansine analize ir kontrole susijusia veikla. Pagrindinis šio klubo tikslas – vienyti juridinius ir fizinius asmenis,  gilinti profesines žinias, keistis informacija, stiprinti bendradarbiavimą, skatinti aktyvumą, savarankiškumą ir kūrybiškumą, telkti narius asmeniniam profesiniam tobulėjimui.

    Daugiau apie Sūduvos buhalterių klubą galite sužinoti čia: https://chamber.lt/bendruomene/rumu-klubai/suduvos-buhalteriu-klubas/

Skip to content