• Naujienos
  • Nariai būsimiems nariams – apie naudą rūmuose

    Pabendrauti su rūmų nariais pakvietėme visus, besidominčius naryste didžiausioje ir žinomiausioje Kauno regiono verslo organizacijoje. Tokia proga pasitaiko tik du kartus per metus – pavasarį ir rudenį. Žinoma, dauguma rūmų renginių yra atviri, tačiau tik atvirų durų dienos metu taip išsamiai pristatoma rūmų veikla, bendrystės teikiama nauda, išsakomi narių ir besidominančiųjų lūkesčiai.

    Apie asmeninio ir verslo augimo galimybes aktyvioje bendrystėje, kokią pridėtinę vertę asmeniui, verslui, miestui, visuomenei kuria rūmai, pasakojo Tarptautinių ryšių ir protokolo skyriaus vadovė Agnė Jaraitė. Kalbėjome apie verslo interesų atstovavimą, bendruomenės renginius, vadovų ir specialistų klubus, mokymus, verslo partnerių paiešką, konsultacijas tarptautinės plėtros klausimais ir daugybę kitų veiklų.

    Rūmų viceprezidentė, UAB „Metga“ direktorė Fausta Šeputytė, Kėdainių atstovybės vadovas, AB „Nordic Sugar Lietuva“ vadovas Dainius Cibulskis, UAB „Rikonetas“ direktorius Algimantas Jočys, MB „Mančo baldai“ vadovas Šarūnas Mančas ir kiti pasakojo, kodėl jie yra rūmų nariai, kokios vertės jiems suteikė bendrystė organizacijoje.

    Paskui vyko draugiški ir aktyvūs mainai – dalyviai dalijosi informacija apie savo veiklas, vizitinėmis kortelėmis, susipažino „akis į akį“ su tais, kuriems, pasirodo, jau yra parašę ne vieną elektroninį laišką kaip potencialiam partneriui. Atvirų durų diena buvo proga susėsti greta.

    „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Deimantė Ziutelienė verslininkams pristatė ambicingą programą „Iš laikinosios sostinės į šiuolaikinę“, kurioje erdvės yra ir verslo įsitraukimui į bet kurią iš vykdomų programų.

Skip to content