• Naujienos
  • Vokietijos verslo misija Kaune

    Vokietijos verslo misija Kaune

    Vokietijos ir Lietuvos verslininkų susitikimai

    Gegužės 20 d.

    Viešbučio „KAUNAS“ konferencijų salė (Laisvės al. 79, Kaunas)

    10:00-10:15 Sveikinimo žodis (Kauno PPAR prezidentas Benjaminas Žemaitis ir įmonės „S W Verpackungen“ vadovas Rainer Fricke)

    10:15-11:30 Lietuvos ekonomikos ir verslo kultūros, Kauno regiono verslo galimybių ir Kauno laisvosios ekonomikos zonos pristatymas (Kauno PPAR tarptautinių ryšių skyriaus vadovė Rita Baidokaitė ir Kauno laisvosios ekonominės zonos valdymo UAB marketingo ir pardavimų direktorius Tadas Jonušas)

    11:30-12:30 Verslo galimybių ir verslo kultūros Saksonijos-Anhalto žemėje pristatymas (Magdeburgo PPR Enterprise Europe Network koordinatorius Sven Erichson)

    14:00-17:00 Vokietijos ir Lietuvos verslininkų susitikimai (būtina išankstinė registracija)

    VOKIETIJOS ĮMONĖS

    BAUFA GmbH (www.baufa-erxleben.de
    ).

    Veiklos sritis: įmonė siūlo specialią purškimo ir gaisro gesinimo techniką, naudojamą ir po žeme, skirtą trąšų gamintojams ir naudingųjų iškasenų kasykloms. Taip pat siūlo naudotą statybos techniką: volus, vibroplokštes, ratinius pakrovėjus, sijojimo įrenginius.

    Domina: ieško kontaktų su galimais naudotojais (statybos, kasybos, trąšų gamybos įmonėmis) arba prekybos atstovais (naudota statybos technika).

    Komunikacija: vokiečių kalba.

    BULLERT GmbH Co.KG (www.bullert-kg.de
    ).

    Veiklos sritis: senų pastatų griovimas, pelėsio naikinimas, asbestinio šiferio ir kitų pavojingų atliekų sanavimas, dokumentų tvarkymas, naujos stogo dangos įrengimas, žemės ūkio paskirties žemės pirkimas ir pardavimas, atsinaujinančių energijos šaltinių įrengimas.

    Domina: ieško kontaktų su senus pastatus griaunančiomis ir rekonstruojančiomis įmonėmis, asbesto turinčių ir kitų pavojingų statybos atliekų surinkėjais ir perdirbėjais. Norėtų kurti bendrą įmonę arba įsigyti minėtose srityse dirbančią įmonę ir plėtoti veiklą panaudojant turimą patirtį ir know-how.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    Business lnnovation Technologie GmbH (www.bit-beratung.de
    ).

    Veiklos sritis: internetinė prekyba plataus vartojimo prekėmis, mažos galios vėjo jėgainėmis, židinio malkomis.

    Domina: ieško internetinės prekybos kooperacijos partnerio, įmonių, kurios norėtų parduoti vartojimo prekes per internetinę parduotuvę Vokietijoje, židinio malkų ir vertikalių vėjo jėgainių (2-4 kW galios) gamintojų.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    Codylogistics Charter GmbH (www.cody-logistics.de
    ).

    Veiklos sritis: transportas ir logistika, kontaktų paieška.

    Domina: siūlo transporto ir logistikos paslaugas Lietuvos gamybos ir prekybos įmonėms, kurios gabena savo prekes į Vokietiją ir kitas šalis. Ieško kontaktų ir su ekspedijavimo įmonėmis.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    Dr. Schmidt – Wilke + Partner Steuerberatunggesellschaft mbH (www.steuerpraxis.net
    ).

    Veiklos sritis: konsultacijos mokesčių ir apskaitos, ataskaitų rengimo, verslo plėtros klausimais.

    Domina: siūlo savo paslaugas Lietuvos įmonėms, kurios jau dirba Vokietijoje ar ketina pradėti verslą šioje šalyje. Taip pat domina kontaktai su Lietuvos mokesčių ir apskaitos konsultantais.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    EKF-Diagnostic GmbH (www.ekfdiagnostic.com
    ).

    Veiklos sritis: medicininių laboratorinių analizatorių (Hb, Hct, HbA1c, Lac, BHB) gamyba.

    Domina: ieško prekybos ir gamybos partnerių. Ypač domina įmonės, kurios galėtų gaminti/surinkti laboratorinius prietaisus (pavyzdžiui, laktato ir hemoglobino kiekio nustatymui) ar jų sudedamąsias dalis.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    FIDES Unternehmensgruppe (www.fidesgruppe.de
    ).

    Veiklos sritis: konsultacijos finansų (turto planavimas, statybų finansavimas, kreditai, faktoringas), įmonės kūrimo, turto įsigijimo ir valdymo, socialinio draudimo klausimais.

    Domina: ieško kontaktų su bankais ir finansų ir mokesčių konsultantais. Ieško partnerių, su kuriais galėtų konsultuoti Lietuvos įmones Vokietijoje ir Vokietijos įmones Lietuvoje įvairiais finansų ir turto valdymo, įmonės kūrimo klausimais.

    Komunikacija: vokiečių kalba.

    Improma Kreation Film Grafik GmbH (www.improma.de
    ).

    Veiklos sritis: komunikacijos, reklamos priemonių kūrimas užsienio įmonėms, plėtojančioms savo veiklą Vokietijoje.

    Domina: Lietuvos įmonėms siūlo komunikacijos, reklamos priemonių, filmų kūrimo paslaugas (b2b, b2g, b2c) panaudojant turimą patirtį ir Vokietijos reklamos rinkos reikalavimus ir ypatumus. Ieško kontaktų ir su reklamos agentūromis.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    Magdeburger Tourismusverband Elbe-Börde-Heide e.V. (www.elbe-boerde-heide.de
    ).

    Veiklos sritis: inovatyvios turizmo paslaugos, kelionės dviračiais ir pėsčiomis Saksonijos-Anhalto žemėje.

    Domina: ieško kontaktų su Lietuvos turizmo asociacijomis, turizmo informacijos centrais ir turizmo agentūromis. Nori pasikeisti patirtimi, galimais pasiūlymais turizmo maršrutų ir kelionių organizavimo pasiūlymais, skirtais Vokietijos ir Lietuvos klientams. Kelionių dviračiais organizavimas yra viena iš galimo bendradarbiavimo sričių.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    PF UnDiService (www.pfundiservice.de
    ).

    Veiklos sritis: įmonių konsultavimas, projektų vadyba, renginių organizavimas, verslo kontaktų paieška užsienio įmonėms Vokietijoje.

    Domina: siūlo verslo kontaktų paieškos paslaugas Vokietijoje.

    Komunikacija: vokiečių kalba.

    REPOSUN GmbH (www.reposun.de
    ).

    Veiklos sritis: energijos taupymo priemonių ir infrastruktūrinių projektų planavimas, vykdymas ir priežiūra, vadyba, auditas, konsultavimas ir paruošimas sertifikavimui (pastatų ir procesų valdymo technika, vėdinimo ir šaldymo technika, energijos gamyba, apšvietimas, šildymas).

    Domina: ieško partnerio Lietuvoje, su kuriuo galėtų vykdyti bendrus energijos taupymo projektus, skirtus įmonėms ir viešajam sektoriui, įskaitant ES finansuojamus „Horizon 2020“ programos projektus. Partneriui galėtų perduoti vokišką techniką ir šios srities know-how. Siūlo konsultacijas Lietuvos įmonėms, kurios norėtų sertifikuotis Vokietijoje pagal ISO 50001.
    Komunikacija: vokiečių, anglų ir ispanų kalba.

    Stenger Waffeln GmbH (www.stenger.eu
    ).

    Veiklos sritis: vaflinių ragelių ledams, įvairių vaflių (su kremo įdaru, sluoksniuotų, lakšto ir vamzdelio formos), karamelinių sausainių, kavos pupelių ir migdolų riešutų šokolade ir kitų saldumynų bei spragintų kukurūzų (popkorno) gamyba.

    Domina: ieško prekybos partnerio Lietuvoje.

    Komunikacija: vokiečių, anglų kalba.

    S W Verpackung GmbH (www.s-wverpackung.de
    ).

    Veiklos sritis: pramoninės medinės pakuotės gamyba (įvairių padėklų, dėžių).

    Domina: siūlo savo gaminius ir logistikos paslaugas. Ieško pramonės įmonių, kurios naudoja įvairią medinę pakuotę, įmonių, prekiaujančių medine pakuote. Planuoja steigti įmonę Lietuvoje.

    Ieško pjautos medienos ir padėklų gamintojų.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    tti Magdeburg GmbH (www.tti-md.de
    ).

    Veiklos sritis: konsultacijos: technologijų perdavimas, tyrimų ir kūrimo proceso struktūra, technologijas kuriančių įmonių steigimas, kokybės ir aplinkosaugos vadyba, gamybos proceso efektyvumas ir energijos taupymas, kooperacijos tarp įmonių ir tyrimo institutų organizavimas, paramos priemonės. Partnerių ir patalpų paieška, informacinių renginių ir kongresų inovacijų plėtros tema organizavimas.

    Domina: ieško kooperacijos partnerių (įmonių, tyrimo institutų, technologijų perdavimo organizacijų, mokslo ir technologijų parkų, verslo ir regiono plėtros agentūrų), su kuriais galėtų vykdyti bendrus projektus ir teikti paramą inovacijas kuriančioms ar diegiančioms įmonėms.

    Komunikacija: vokiečių, anglų ir švedų kalba.

    VMF Verpackungsmittelservice.

    Veiklos sritis: prekyba medine ir kartonine pakuote, padėklais, pjauta mediena.

    Domina: vienkartinių ir kitų padėklų ruošinių tiekėjai.

    Komunikacija: vokiečių ir anglų kalba.

    Susitikimų laikas derinamas individualiai. Registracija elektroniniu paštu cylikas@chamber.lt
    iki gegužės 9 d. (prašome užpildyti dalyvio anketą). Iškilus klausimams, prašome kreiptis į Edmundą Cyliką el. paštu arba telefonu 8~37 20 14 91.

    Pagarbiai,
    Enterprise Europe Network projekto vadovas – koordinatorius
    Aivaras Knieža, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai

    Enterprise Europe Network – tai didžiausias verslo paramos tinklas Europoje.
    Tinkle veikiančios organizacijos teikia viešąsias paslaugas, kurių tikslas – padėti įmonėms (ypač mažoms ir vidutinėms) plėtoti verslą, išeinant į tarptautines rinkas bei diegiant naujoves, taip pat informuoti ir konsultuoti apie Europos Komisijos reglamentus, programas, iniciatyvas. Daugiau informacijos rasite svetainėje www.paramaverslui.eu



    2014 05 20 Dalyvio anketa.docx

Skip to content