• Naujienos
  • Rūmų klube – pažintis su naujuoju„Lexus“ ir „Bitės“ išmaniuoju „BlackBerry“

    Rūmų klube – pažintis su naujuoju„Lexus“ ir  „Bitės“ išmaniuoju „BlackBerry“

    Naujas Rūmų narys – UAB „Autotoja“ pakvietė Rūmų bendruomenę į svečius – į „Lexus Kaunas“ saloną. Įmonė dovanojo tai, kas nustebina ir sudrumsčia emocijas, – pažintį su hibridiniu prabangiu kompaktišku automobiliu „Lexus CT200h“.

    Tradicinio Rūmų klubo renginio oficialiojoje dalyje buvo pristatyti nauji bendruomenės nariai: UAB „Autotoja“, UAB „Bitė Lietuva“ Kauno regiono verslo skyrius, UAB „Kauno popierius“, UAB „Topcolor“, UAB „Robotex“, UAB „Corpack“, UAB „Centrako“,UAB „Jurasta“, UAB „Medžio projektai“, UAB „Sliding Systems“, UAB „Alvinta“, KŪB „Marijampolės pašarai“, VšĮ „Senjorų vila“. Renginyje dalyvavę įmonių vadovai gausiai susirinkusiems kolegoms pristatė savo įmones, jiems įteikti KPPAR nario pažymėjimai.

    Klubo šeimininkai – UAB „Autotoja“ pateikė dar vieną staigmeną – susitikimą su Lietuvoje viešinčiu garsiu Japonijos fotomenininku Tashiki Ozawa, o salone buvo eksponuojamos šio garbaus svečio meninės fotografijos. Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius dr. Vytautas Šileikis fotomenininkui įteikė segtuvą su gera šimtine vizitinių kortelių, gautų bendraujant su Tekančios saulės šalies žmonėmis.

    Klubo svečiai rikiavosi į eilutę, kad galėtų „pradėti tyliąją revoliuciją“, – pasivažinėti po miestą tyliuoju hibridiniu „Lexus CT200h“. „Ar variklis jau dirba? Nieko negirdžiu“, – stebėjosi prie vairo sėdusios moterys. „Važiuoji absoliučiai komfortiškai. Supranti, ko vertas toks automobilis“, – žavėjosi po kelionės grįžę įmonių vadovai. Kauno PPA rūmų prezidentas prof. M. Rondomanskas prisipažino jau seniai esantis šių automobilių gerbėjas.

    Kol vieni suko ratus po miestą, kiti smalsavo prie UAB „Bitė Lietuva“ Kauno regiono verslo skyriaus darbuotojų pristatomų išmaniųjų telefonų „BlackBerry“, domėjosi jų ypatingomis funkcijomis ir „paslaptimis“.

    Kam loterijoje atiteks UAB „Autotoja“ ir UAB „Bitė Lietuva“ įsteigti keliolika prizų, lėmė R.Pavasario firmos „Romasta“ vadovo R. Pavasario ranka. Pagrindinis laimėjimas – savaitgalio pasivažinėjimas su naujuoju „Lexus“ – atiteko UAB „Centrako“ atstovui Artūrui Vietai, „Bitės Lietuva“ pagrindinis prizas – Japonijos fotomenininką lydėjusiam Kauno fotografui. Kai kuriems renginio dalyviams irgi pasisekė – T.Ozawa ne tik dovanojo savo fotoalbumą, bet ir japonų kalba užrašė jų vardus ir pavardes.

Skip to content