Ar žinote, kad saldžiajam krupnikui reikia 2 tonų medaus dešimčiai tūkstančių litrų gėrimo pagaminti, o medus jam ruošiamas 7-8 mėnesius? O kokios 27 žolelės slypi „Trejų devynerių“ skonyje? Ką turi padaryti gamintojai, kad „Šimtmečio“ degtinės butelyje grūdo varpa nesukristų? Kuo skiriasi degtinės rūšys, o kuo ypatinga „Millenium“?
AB „Stumbras“ vyriausioji ekspertė, daugiau nei keturis dešimtmečius atsakingiausiose pareigose įmonėje dirbanti Aldona Volkienė gali valandų valandas pasakoti apie bendrovėje gaminamų stipriųjų gėrimų receptūras, technologiją, skonio subtilybes, degustacijos paslaptis ir viską, kas susiję su „Stumbru“. Kauno PPA rūmų klubo nariai turėjo retą galimybę pamatyti, kaip šiandien gaminami „Stumbro“ gėrimai ir klausytis tiek pat išsamių, tiek šmaikščių A. Volkienės pasakojimų.
Čia, AB „Stumbras“ muziejuje įvykusio tradicinio Rūmų klubo susitikimo metu, į Kauno PPAR buvo priimta tuzinas – 12 naujų narių.
Plačiau apie renginį skaitykite liepos mėnesio „Rūmų žiniose“