• Naujienos
  • Įmonių vadovų klubas: į tikslą – per vertybes

    „Simboliška, kad Rūmų atkūrimo 20-mečio jubiliejinių renginių ciklas prasideda steigiant Įmonių vadovų klubą. Šis ruduo – proga ne tik apžvelgti praetį, bet ir tiesti tiltus į ateitį. Kaip norėsime gyventi ateityje? Kokius tikslus norime kelti artimiausiems dešimčiai metų? Jei įmonių vadovai – verslo profesoriai ir ekspertai – norės apsikeisti gerąja patirtimi, Rūma yra tam tinkama vieta“, – pradėdamas Įmonių vadovų klubo steigiamąjį susirinkimą kalbėjo Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius dr. Vytautas Šileikis.

    Iniciatyvinės grupės vardu kalbėjęs UAB „Informatikos ir ryšių technologijų centras“ direktorius Gintautas Žaliauskas pabrėžė, kad klubas sieks bendruomenės puoselėjimo per verslo etiką, kultūrą, asmeninį tobulėjimą, kuris lemia ir verslo pažangą.

    Pirmojo įmonių vadovų susitikimo tema buvo bendražmogiškųjų vertybių svarba versle. Kelios dešimtys verslo lyderių klausėsi dr. Virginijaus Kundroto paskaitos „Organizacijos sėkmės garantas (remiantis dr. I. Adizes metodologija)“.

    Dr. I Adizes šiuo metu yra vienas pirmaujančių pokyčių valdymo ekspertų pasaulyje, parašęs 14 knygų, kurios išverstos į 22 kalbas. Ekspertas konsultuoja tiek valstybių vadovus, tiek korporacijas ir įmones, padėdamas joms diagnozuoti valdymo problemas ir nesėkmių priežastis. Dr. Virginijus Kundrotas, JAV Adizes instituto viceprezidentas Europai , pristatė šio eksperto sudarytą sėkmės formulę, kurią galima taikyti bet kokiai organizacijai – tiek valstybei, tiek įmonei.

    Įmonių vadovų klubo iniciatyvinė grupė tęsia diskusijas apie klubo steigimą ir ateitį. Klubo misija – harmoningos verslo vadovų bendruomenės kūrimas ir stiprinimas, tikslai – puoselėti verslo etiką irkultūrą, kelt vadovų kompetencijas įvairiose srityse. Numatomos artimiausių renginių temos – verslo etika, emocinis intelektas, valdymo menas.

    Išsamiau – spalio mėnesio „Rūmų žiniose“

Skip to content