Eksportuotojų klubo nariai paskutinį 2018 metų susitikimą surengė „Volfas Engelman“ studijoje.
Klubiečiai turėjo išskirtinę galimybę aplankyti vienoje iš seniausiai Lietuvoje veikiančių alaus gamyklų, apžiūrėjo neseniai atsidariusį „Volfas Engelman“studijos bravorą, skirtą rinktinio alaus gamybai. Susirinkusieji išgirdo apie ilgametę „Volfas Engelman“ alaus daryklos istoriją, susipažino su alaus gamybos technologiniu procesu, sužinojo apie ypatingą ingredientų svarbą ir įtaką alaus skoniui ir kokybei.
Eksportuotojų klubo nariai degustavo, vertino alaus skonio ir aromato savybes, susipažino su skirtingais šio gėrimo vertinimo parametrais, mokėsi, kaip atskirti alaus rūšis ir vertinti jo kokybę.
Eksportuojančių įmonių atstovai domėjosi ir „Volfas Engelman“ produkcijos eksportu ir plėtra, gausiu asortimentu, pardavimų srautais, alaus vartojimo kultūra ir tradicijomis Lietuvoje ir pasaulyje. Neapsieita ir be diskusijų, dalijimosi patirtimi, keitimosi vizitinėmis ir naujų kontaktų mezgimo – tai neatsiejama kiekvieno Eksportuotojų klubo susitikimo dalis. Nori prisijungti ir tu? Kviečiame!
(Kontaktai pasiteiravimui: 8 37 229212, irma.taparauskiene@chamber.lt)