Kartais tiesiog gera susitikti paplepėti ir niekur neskubėti įtemptame kalėdiniame laikotarpyje…
Eksportuotojų klubas užbaigė metus jaukiu šventiniu susitikimu „Vieno prancūzo sandėliuke“ – Kauno senamiestyje įsikūrusioje išskirtinėje, jaukioje ir netikėtoje erdvėje, kurioje kuriama istorija apie maisto kultūrą.
Šįkart klubo nariai turėjo galimybę iš arčiau susipažinti su prancūziška sūrininkystės tradicija. Juk, pasak prancūzų, „vakarienė be sūrio tai kaip diena be saulės.“ Susirinkusieji degustavo net 6 autentiškus sūrius iš įvairių Prancūzijos regionų. Buvo pristatyta jų kilmė, papasakota apie kiekvieno jų gamybos technologiją.
Šiltas, su žolelėmis, su mėlynuoju pelėsiu ar intensyviu skoniu ir kvapu – kiekvienas galėjo išsirinkti savo vakaro favoritą.
Kadangi „tikroje vakarienėje turi būti viena porcija gero vyno bei maisto ir dvi porcijos plepalų“, susitikime tikrai netrūko geros nuotaikos, jaukaus bendravimo, atvirų diskusijų ir linksmų pašnekesių.