Lapkričio 6-12 dienomis vyks 13-oji Lietuvos Gastronomijos savaitė, kurioje dalyvauja daugiau nei 60 restoranų visoje Lietuvoje.
Didžiausias dėmesys festivalyje skiriamas šefo ir jo komandos meistrystei bei gastronominei kultūrai. Šių metų gastronomijos savaitės tema – „Skonių istorijos“. Restoranai tieks specialiai paruoštus degustacinius meniu.
RESTORANO TWO SENSES MENIU
Grikių traškumas & miško grybai
***
Lietuviškos jautienos kapotinis
Bulvių šimtalapis, jūros ežio ikrai, mikro žalumynai
***
Patarška su voveraičių padažu
Rūkyta šoninė, kepenėlės, bulvių spurga, glazūruotos morkos, rūkyti burokėliai, rozmarinai
***
Jogurtas & medus
Korėta karamelė, morengas, žiedadulkės
____
Kaina asmeniui – 30 Eur
Radisson Hotel Kaunas, restoranas Two Senses (K. Donelaičio g. 27, Kaunas)
Rezervacijos: +370 640 25879