Ekskursijoje, kartu su aludariu, aplankysime Volfas Engelman Studijos bravorą, išgirsime pasakojimą apie alaus atsiradimą, išskirtinę alaus daryklos istoriją, sužinosime ingredientų svarbą ir įtaką alaus skoniui ir kokybei, visus juo galėsime pamatyti iš arti. Būsime supažindinti su alaus gamybos technologiniu procesu, o visi įrengimai, kurių pagalba kuriamos išskirtinės alaus rūšys, bus ranka pasiekiami.
Po ekskursijos, pakviesime Jus į 4 unikalių alaus rūšių degustaciją, kurios metu turėsite galimybę išgirsti pasakojimą apie šio alaus atsiradimą, būsite supažindinti su skirtingais alaus vertinimo parametrais, kaip atskirti alaus rūšis.
Data: 2024-03-28, nuo 16:00 iki 19:00
Vieta: Volfas Engelman Studija, Kaunakiemio g. 2, Kaunas